Bestuurdersinformatie

Alles wat u moet weten over uw Volkswagen bedrijfswagen.


Uw Volkswagen bedrijfswagen beschikt over de meest innovatieve technologieën en hulpsystemen. Heron Auto zet deze graag allemaal voor u op een rij zodat u met het grootste gemak alles uit uw Volkswagen kunt halen.


Instructieboekjes

Vanaf nu kunt u uw instructieboek online raadplegen, voor iedere Volkswagen bedrijfswagen vanaf modeljaar 2010 en verder.

Lees meer  

Car-Net

Een praktische diensten en handige apps voor uw Volkswagen. Altijd toegang tot de belangrijkste functies van uw wagen. Heel...

Lees meer  

Onderhoudstips

Zo houdt u uw bedrijfswagen zelf in topconditie.

Lees meer  

Service en Onderhoud van Heron Auto.

Heron Auto is een groeiende en innoverende organisatie waarbij de klant centraal staat. Alle medewerkers hebben een vakkundige opleiding en erkennen het belang van een betrouwbare en langdurige relatie met afnemers en leveranciers. We streven naar 'uiterst tevreden' klanten! Met 6 vestigingen in Noord Holland zijn we altijd dichtbij.

Ondernemers die niet houden van stilstaan, kunnen rekenen op Service volgens Volkswagen Bedrijfswagens. Wij weten dat een servicebeurt soms niet goed uit komt, daarom hebben we bedacht hoe we u flexibeler van dienst kunnen zijn. Hoe we u snel weer op weg helpen. En hoe we kunnen helpen te besparen op kosten. Zo laten we u zo kort mogelijk wachten, op service waar u toch al niet op zat te wachten.

Hoe kunnen we u helpen?