De zekerheid dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Een Volkswagen bedrijfswagen is een kostbaar bezit. Terecht dat u wilt dat uw auto nog heel lang in optimale staat blijft. Met de garanties van Volkswagen bedrijfswagens hoeft u zich hier in ieder geval geen zorgen over te maken.

Bekijk hieronder de informatie over Pech hulp onderweg, garanties en extra garanties.

 

Mobiliteitsgarantie, pech hulp onderweg.


Wat te doen bij pech?
Bij pech belt u het gratis nummer 0800-5557000. Of u nu op uw eigen oprit staat of waar dan ook in Nederland, en in bijna heel Europa. Sla het nummer op in uw telefoon, dan bent u altijd zeker van hulpverlening door de dichtstbijzijnde Volkswagen Bedrijfswagens dealer of een andere professionele hulpverlener in de buurt.

Wanneer heeft u recht op Mobiliteitsservice?
Wie al het reguliere onderhoud en reparaties op tijd door de Volkswagen Bedrijfswagens dealer laat uitvoeren, is een heel Volkswagen leven gratis verzekerd van de Mobiliteitsservice. Heeft u ergens anders onderhoud aan uw auto laten doen? Na een grote onderhoudsservice en de geadviseerde reparaties bij uw Volkswagen Bedrijfswagens dealer heeft u gewoon weer het recht op de Volkswagen Mobiliteitsservice.

Hoe lang is Mobiliteitsservice geldig?
De Mobiliteitsservice geldt in ieder geval tot de eerste Long Life onderhoudsservice die volgens fabrieksvoorschrift plaatsvindt. Wilt u ook in de daaropvolgende jaren een beroep doen op de Mobiliteitsservice, dan dient het reguliere onderhoud steeds op tijd door een officiŽle Volkswagen Bedrijfswagens dealer te worden uitgevoerd. Hetzelfde geldt voor de geadviseerde onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Kortom, als u uw Volkswagen bedrijfswagen volgens fabrieksvoorschriften laat onderhouden bij een Volkswagen Bedrijfswagens dealer geldt de gratis Mobiliteitsservice een Volkswagen leven lang!

Welke reparaties komen voor eigen rekening?
De Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsservice vergoedt veel, maar niet alles. Denkt u hierbij aan de kosten van pech veroorzaakt door eigen toedoen of door oorzaken van buitenaf.

Voorbeelden hiervan zijn:
• Achteraf verkeerd ingebouwde accessoires.
• Sleutel in afgesloten auto achtergelaten.
• Geen of verkeerde brandstof in tank.
• Geen of te weinig vloeistoffen.
• Vastgevroren onderdelen.
• Niet uitgevoerd onderhoud of geadviseerde reparaties.
• Ongeval of de gevolgen daarvan en diefstal of poging daartoe.

In al deze gevallen laten we u uiteraard niet in de kou staan, maar overleggen we vooraf met u over de kosten van de hulpverlening. De kosten zijn dan voor eigen rekening, of vallen - bij een ongeluk - meestal onder uw verzekeringsdekking. Na afloop van de officiŽle garantietermijn van uw gebruikte wagen of Volkswagen Bedrijfswagens Zekerheidspolis, zijn de kosten voor eventuele reparaties en benodigde onderdelen ook voor uw rekening.

De zekerheid dat u niet voor verrassingen komt te staan.


Een Volkswagen bedrijfswagen is een kostbaar bezit. Terecht dat u wilt dat uw auto nog heel lang in optimale staat blijft. Zonder financiŽle tegenvallers. Met onze uitgebreide fabrieks-, carrosserie- en lakgarantie heeft u die zekerheid.

Fabrieksgarantie.
De zekerheid van het rijden in een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen wordt onderstreept door de uitgebreide standaard garantie van twee jaar zonder enige kilometerbeperking. Voor de Crafter geldt zelfs drie jaar met een kilometerbeperking tot 250.000 km. Na een betaalde reparatie door uw dealer krijgt u een garantie van twee jaar zonder kilometerbeperking. Alle benodigde originele Volkswagen onderdelen zijn hierbij inbegrepen.

Carrosseriegarantie.
Uw Volkswagen bedrijfswagen moet er na tienduizenden kilometers nog net zo uitzien als de dag waarop u hem kocht. De carrosserie is daarom verzinkt of geconstrueerd uit hoogwaardige staalsoorten. Volkswagen geeft u maar liefst 12 jaar garantie tegen doorroesten van binnenuit.

Hierop geldt de volgende uitzondering:
8 jaar voor de Transporter/Caravelle (vanaf modeljaar 1999)
6 jaar voor de Amarok

Lakgarantie.
Uw Volkswagen bedrijfswagen wordt in de fabriek met veel zorg in de juiste kleur gespoten. De lak bestaat uit meerdere lagen waardoor er een optimaal resultaat ontstaat. Op een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen krijgt u daarom een lakgarantie van drie jaar.

Extra Garantie.


Als u bij aankoop van een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen Extra Garantie afneemt bij uw Volkswagen Bedrijfswagens dealer bent u twee jaar extra verzekerd tegen onverwachte reparatiekosten. U kunt rekenen op een snelle, vakkundige reparatie zonder hoge facturen achteraf. Volkswagen Bedrijfswagens Extra Garantie biedt een uitgebreide dekking die aansluit op de Volkswagen fabrieksgarantie.

Voordelen Extra Garantie.
U neemt Extra Garantie af bij uw Volkswagen Bedrijfswagens dealer tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Dekking geldt in binnen- en buitenland.
Geen eigen risico, onderdelen en loonkosten worden 100% vergoed.
Volkswagen Bedrijfswagens Extra Garantie is eenvoudig af te nemen op het moment van aankoop van een nieuwe bedrijfswagen.

Bekijk hieronder de reguliere tarieven.