Met een specialist onder uw bedrijfswagen staat uw bedrijf nooit lang stil.

Tijd is geld. Daarom is het goed om uw bedrijfswagen te laten onderhouden door onze Volkswagen bedrijfswagenspecialist. Hij kent uw bedrijfswagen als geen ander, beschikt over professionele Volkswagen apparatuur en hij monteert uitsluitend Volkswagen originele onderdelen. Dankzij jarenlange ervaring en scholing is hij bovendien erg deskundig. Dit alles zorgt ervoor dat onze monteurs efficiŰnt kunnen werken, waarmee u tijd en daarmee kosten bespaart. Benieuwd naar onze services? Klap dan onderstaande onderwerpen uit voor meer informatie.

 

Variabel of vast onderhouds interval?Uw bedrijfswagen in optimale conditie.
Kundig en regelmatig onderhoud van uw bedrijfswagen is erg belangrijk. Motorisch en op andere vlakken blijft uw bedrijfswagen zo in optimale conditie en u verhoogt bovendien de eventuele inruilwaarde. Er zijn twee typen onderhoudsservice: variabel en vast. In beide gevallen gaat het exact volgens fabrieksvoorschrift.

Variabele onderhoudsservice (Long Life).
Bij een variabele onderhoudsservice, ook wel Long Life Onderhoud, wordt op basis van onder andere rijgedrag en het aantal koude starts berekend wanneer het volgende onderhoud moet plaatsvinden. Doordat bij dit onderhoud ook de hoogste kwaliteit olie wordt gebruik, kan het onderhoudsinterval in deze gevallen maar liefst 30.000 km (Caddy) of 40.000 km (Amarok, Transporter en Crafter) of twee jaar duren.

Uw boordcomputer weet wanneer.
In de nieuwste Volkswagen bedrijfswagens toont de boordcomputer wanneer (in tijd en kilometers) de twee belangrijkste elementen van onderhoud aan de beurt zijn: de olieservice en de inspectieservice.

Vaste onderhoudsservice, klein en groot.
De naam zegt het al. Bij vaste onderhoudsservice staat van tevoren vast hoe vaak uw bedrijfswagen voor onderhoud naar de dealer moet. Het ene jaar voor klein onderhoud, het jaar erna voor groot onderhoud. De exacte inhoud van de onderhoudsservice is onder andere afhankelijk van het model, de kilometerstand en de leeftijd van uw bedrijfswagen.

Aanvullende werkzaamheden.
Voor zowel de variabele onderhoudsservice als voor de vaste onderhoudsservice zijn er aanvullende werkzaamheden. Dit is afhankelijk van de leeftijd van de auto en het aantal gereden kilometers. Als er nog andere onderdelen aan vervanging toe zijn, wordt dat vanzelfsprekend vooraf met u afgestemd, inclusief een heldere prijsopgave.

Economy serviceDe Volkswagen Bedrijfswagens dealer is voordeliger dan u denkt.
Speciaal voor Volkswagen bedrijfswagens die al wat langer meegaan is er Economy Service: lage prijzen voor onderhoud en reparatie, met 100% Volkswagen kwaliteit en inclusief volwaardige garantie. Met Economy Service bespaart u aanzienlijk op de onderhoudskosten.

Uw voordelen:
Lage prijzen voor onderhoud en reparatie
Voordeel met Volkswagen Bedrijfswagens Economy Onderdelen
2 Jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden
Mobiliteitsservice - gratis pechhulp in Europa
Gratis APK bij onderhoud
Gratis zomer- en wintercheckExpress serviceUw Volkswagen bedrijfswagen is altijd in bedrijf. En dat moet ook, want mobiliteit is belangrijk voor uw onderneming. Toch kan uw auto onverwacht een klein mankement krijgen. Gelukkig helpt uw Volkswagen Bedrijfswagens dealer u snel weer op weg met Express Service. Zonder afspraak.

Speciaal voor kleine reparaties.
Een kapot achterlicht, een lekke uitlaat, een beschadigde ruit of een dashboardlampje dat oplicht: op ieder moment kunt u daarvoor zonder afspraak terecht bij uw Volkswagen bedrijfswagendealer. Reparaties die maximaal 1 uur duren voeren we direct voor u uit. Zo kunt u snel weer op weg om ˙w klanten te helpen.

Uw voordelen.
Kom langs zonder afspraak
Kleine mankementen worden verholpen terwijl u wacht
Vooraf een heldere prijsopgave
Volkswagen Originele Onderdelen«
2 jaar garantie op onderdelen en werkzaamheden.

ReparatieAltijd twee jaar garantie.
Uw Volkswagen Bedrijfswagens dealer werkt bij reparaties uitsluitend met onderdelen die speciaal voor uw bedrijfswagen zijn ontwikkeld. Daarbij heeft u keuze uit verschillende typen onderdelen. Welke u kiest is onder meer afhankelijk van de leeftijd van uw Volkswagen bedrijfswagen. U krijgt altijd 2 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden.

Volkswagen Originele Onderdelen«.
Dit zijn onderdelen van de allerhoogste kwaliteit, met een optimale pasvorm en een lange levensduur. Deze onderdelen worden ook toegepast in de serieproductie van nieuwe Volkswagen bedrijfswagens en zijn bij uitstek geschikt voor jonge bedrijfswagens. Indien u geen enkele concessie wilt doen, zijn dit voor uw bedrijfswagens de juiste onderdelen.

Ruildelen.
De zogenaamde Ruildelen zijn gereviseerde Volkswagen Originele Onderdelen« die wat betreft kwaliteitsniveau overeenkomen met de delen die in de productie van nieuwe auto┤s worden gebruikt - zo goed als nieuw dus. Doordat een deel van de materialen en benutte energie hergebruikt wordt, zijn deze delen echter voordeliger dan 100% nieuwe delen. Bovendien is het hergebruik van de materialen vriendelijk voor het milieu.

Economy Onderdelen.
Dit zijn 100% Volkswagen onderdelen, maar dan speciaal voor bedrijfswagens die al wat langer meegaan. Op veiligheid en kwaliteit is niet bezuinigd, maar vaak zijn deze voordeliger dan Volkswagen Originele Onderdelen« doordat de delen voor meerdere modellen toepasbaar zijn.