Jouw zakelijke auto, nu met meer voordeel.

Zakelijk rijden regel je bij Heron Auto.

Speciaal voor jou als zakelijke rijder heeft Volkswagen de Business en Business R uitvoeringen samengesteld. Uitgerust met alle opties die jij als zakelijke rijder wenst en dat extra voordelig geprijsd. De Business uitvoeringen zijn standaard voorzien van Adaptive Cruise Control en het Executive pakket met o.a. navigatie, diefstalalarm en Apple Carplay. Kies je voor de Business R, dan krijg je hier bovenop ondermeer het sportieve R-Line exterieurpakket. Je voordeel kan oplopen tot wel € 8.800* of € 66 netto bijtelling per maand. Je zakelijke kilometers reed je nog nooit zo ontspannen.  Business offerte aanvragen  


*Afhankelijk van gekozen model, uitvoering en motor.

Features op de Business en Business R modellen.Het navigatiesysteem is volledig geÔntegreerd in het multimediasysteem en staat dankzij Car-Net Services altijd in verbinding met het internet. Zo geniet u van gratis kaartupdates en actuele verkeersinformatie. Het navigatiesysteem is onderdeel van het executive pakket.

 

Digitaal dashboard 'Active Info Display'*.


Het instrumentenpaneel is compleet digitaal en interactief. Heeft een 12,3 inch display met 2D en 3D weergave en kan verschillende informatie tonen.
 

R-Line exterieur pakket*.


Kies voor een extra sportief uiterlijk met het luxe R-Line exterieur pakket. De bumpers, dakspoiler, zijdorpels en grille met R-Line logo maken jouw Volkswagen nog spannender. De Golf en Passat zijn daarnaast ook standaard uitgerust met het R-Line interieurpakket. Wat is het verschil tussen Business en Business R?

 


Business.

De Business-modellen zijn uitgerust met alle opties die jij als zakelijke rijder wenst, maar tegen een voordeligere prijs en dus gunstige bijtelling. Standaard zijn de Business-modellen uitgerust met onder andere Adaptive Cruise Control en het Executive pakket (inclusief navigatie, Apple Carplay, digitale radio-ontvangst (DAB+) en diefstalalarm).
 

Business R.

De Business R-modellen zijn daarbovenop ook uitgerust met het R-Line exterieurpakket dat de auto een extra sportieve en luxe uitstraling geeft. Wat dacht je van mooie R-Line bumpers, R-Line velgen en R-Line dorpels? Maar dat is nog niet alles. Zo hebben de Golf en Passat naast het R-Line exterieurpakket ook standaard het R-Line interieurpakket voor extra luxe van binnen.


Bekijk hier het voordeel per model.Volkswagen Model    Voordeel Comfortline Business modellen
  Voordeel Highline Business R modellen
Volkswagen Polo     Tot € 1.200 voordeel. Bijtelling € 142 p/m.   Niet beschikbaar.
Volkswagen Golf     Tot € 2.450 voordeel. Bijtelling € 198 p/m.   Tot € 3.800 voordeel. Bijtelling € 227,- p/m
Volkswagen Golf Variant     Tot € 2.450 voordeel. Bijtelling € 205 p/m.   Tot € 3.700 voordeel. Bijtelling € 233,- p/m
Volkswagen Tiguan     Tot € 2.900 voordeel. Bijtelling € 252 p/m.   Tot € 3.700 voordeel. Bijtelling € 277,- p/m
Volkswagen Tiguan Allspace     Tot € 2.400 voordeel. Bijtelling € 285 p/m.   Tot € 2.850 voordeel. Bijtelling € 335,- p/m
Volkswagen Passat     Tot € 5.850 voordeel. Bijtelling € 271 p/m.   Tot € 8.150 voordeel. Bijtelling € 298,- p/m
Volkswagen Passat Variant     Tot € 6.350 voordeel. Bijtelling € 285 p/m.   Tot € 8.800 voordeel. Bijtelling € 311,- p/m
Volkswagen Arteon (Elegance)     Tot € 3.700 voordeel. Bijtelling € 319 p/m.   Bijtelling € 328,- p/mVrijblijvende offerte ontvangen?


 
 
 
 
 
 


Uw keuze.


 
 


Om u optimaal van dienst te kunnen zijn verzoeken wij u akkoord te gaan met het Privacy Statement van Stern.