Jouw zakelijke auto, nu met meer voordeel.

Zakelijk rijden regel je bij Heron Auto.

Speciaal voor jou als zakelijke rijder heeft Volkswagen de Business en Business R uitvoeringen samengesteld. Uitgerust met alle opties die jij als zakelijke rijder wenst en dat extra voordelig geprijsd. De Business uitvoeringen zijn standaard voorzien van Adaptive Cruise Control en het Executive pakket met o.a. navigatie, diefstalalarm en Apple Carplay. Kies je voor de Business R, dan krijg je hier bovenop ondermeer het sportieve R-Line exterieurpakket. Je voordeel kan oplopen tot wel € 8.800* of € 66 netto bijtelling per maand. Je zakelijke kilometers reed je nog nooit zo ontspannen.

*Afhankelijk van gekozen model, uitvoering en motor

Features op de Business en Business R modellen.Het navigatiesysteem is volledig geÔntegreerd in het multimediasysteem en staat dankzij Car-Net Services altijd in verbinding met het internet. Zo geniet u van gratis kaartupdates en actuele verkeersinformatie. Het navigatiesysteem is onderdeel van het executive pakket.

 

Digitaal dashboard 'Active Info Display'*.


Het instrumentenpaneel is compleet digitaal en interactief. Heeft een 12,3 inch display met 2D en 3D weergave en kan verschillende informatie tonen.
 

R-Line exterieur pakket*.


Kies voor een extra sportief uiterlijk met het luxe R-Line exterieur pakket. De bumpers, dakspoiler, zijdorpels en grille met R-Line logo maken jouw Volkswagen nog spannender. De Golf en Passat zijn daarnaast ook standaard uitgerust met het R-Line interieurpakket. Wat is het verschil tussen Business en Business R?

 


Business.

De Business-modellen zijn uitgerust met alle opties die jij als zakelijke rijder wenst, maar tegen een voordeligere prijs en dus gunstige bijtelling. Standaard zijn de Business-modellen uitgerust met onder andere Adaptive Cruise Control en het Executive pakket (inclusief navigatie, Apple Carplay, digitale radio-ontvangst (DAB+) en diefstalalarm).
 

Business R.

De Business R-modellen zijn daarbovenop ook uitgerust met het R-Line exterieurpakket dat de auto een extra sportieve en luxe uitstraling geeft. Wat dacht je van mooie R-Line bumpers, R-Line velgen en R-Line dorpels? Maar dat is nog niet alles. Zo hebben de Golf en Passat naast het R-Line exterieurpakket ook standaard het R-Line interieurpakket voor extra luxe van binnen.


Bekijk jouw voordeel per model


Vrijblijvende offerte ontvangen?


 
 
 
 
 
 


Hoe kunnen wij u helpen?
Laat hieronder uw wensen achter. Wilt u gebruik maken van een van onze acties, wilt u proefrijden of uw huidige auto inruilen? We horen het graag.


 


Om u optimaal van dienst te kunnen zijn verzoeken wij u akkoord te gaan met het Privacy Statement van Stern.