Ontdek de Caddy bij Heron Auto

Een wereld vol mogelijkheden.

Proefrit reserveren   Offerte   Aanbod occasions  

Nieuw uit voorraad

Dagelijks doen zich situaties voor die om een snelle, maar altijd professionele oplossing vragen. Met de Caddy Gesloten bestelwagen en de Caddy Maxi Gesloten bestelwagen zijn er twee auto's die vrijwel iedere uitdaging samen met u aankunnen. Ze zijn functioneler, flexibeler en veelzijdiger dan ooit. Deze wendbare en compacte bestelwagens bieden alles wat u nodig heeft om professioneel aan te komen bij uw klanten.

Maak daarom een slimme investering en kies voor een Volkswagen Caddy. Alvast wat meer te weten komen over de Caddy? Download dan de brochure en de prijslijst of neem contact op met een van onze verkoopadviseurs. 

 
Uw verkoopadviseur:
Gerben Stortenbeker

4MOTION de sterkste onder de 4x4 motoren.

De Caddy met 4Motion vierwielaandrijving heeft suprieure grip, sporing en bochtenstabiliteit. De Caddy heeft het grootste laadvermogen en de sterkste motoren in het 4x4-segment. 
 

6 traps DSG automaat.

DSG staat voor Direct Shift Gear, een systeem dat in een fractie van een seconde, automatisch van de ene naar de andere versnelling schakelt zonder dat de aandrijvende kracht wordt onderbroken.Connectiviteit.

Via de USB-poort kunnen externe media (zoals MP3-speler) aangesloten worden. Bovendien maakt de Bluetooth-functie voor mobiele telefoons handsfree bellen mogelijk. 
 

Radio en Navigatie.

Behalve de "Composition Audio", "Composition Colour" en "Composition Media" radiosystemen is ook het "Discover Media" navigatiesysteem beschikbaar, waarvoor toekomstige navigatie-updates gratis zijn. 


Aanzienlijk lager brandstofverbruik door innovaties.

Volkswagen Bedrijfswagens met standaard* BlueMotion Technology op Euro 6 motoren volgens de 'Think Blue' filosofie: zo duurzaam mogelijke auto's maken, die tijdens hun gehele levensduur - van materiaalproductie tot recycling - zoveel mogelijk het milieu ontzien. Dit doel bereiken we onder andere met op maat gemaakte BlueMotion Technology pakketten waardoor het brandstofverbruik duidelijk verminderd en ook de CO2-emissie verhoudingsgewijs wordt beperkt.
 

Milieuvriendelijk en voordelig op aardgas rijden.

Wie blijvend wil besparen, kiest voor de Caddy TGI EcoFuel. Deze loopt zowel op aardgas als benzine, is uiterst efficiŽnt en start in de zuinige aardgas-modus. Naast aardgas is deze motor ook geschikt voor groengas (van biologische herkomst). Als de aardgastank leegraakt, dan schakelt het motormanagement tijdens het rijden automatisch over naar de benzinetank. De actieradius van de Caddy TGI EcoFuel is 610 km* op H-gas. Het gemiddelde verbruik komt uit op 4,1 kg* aardgas/100 km. Dit komt overeen met een CO2-uitstoot van 112 g/km*. 


 

Bekijk alle Volkswagen Bedrijfswagens.


Bekijk de Acties.