Bekijk de voorraad   Reserveer een proefrit   ContactProfiteer nu tijdelijk van een gratis DSG+ automaat
 
en gratis trekhaak óf leerinbouw op je Volkswagen Passat.


Het is goed zakendoen met Heron Auto. Koop of lease je nu een nieuwe Passat of Passat Variant uit voorraad? Dan is de DSG-automaat tijdelijk helemaal gratis. Maar dat is niet alles. Wij geven je ook de keuze uit een gratis trekhaak, óf gratis leerinbouw naar keuze. Zo wordt je nieuwe Passat wel heel compleet.


Bekijk onze Passat Sedan voorraad
 
Bekijk onze Passat Variant voorraadEen overzicht van onze voorraad.

Omdat je bij Heron Auto nu profiteert van heel veel zakelijk voordeel op de Volkswagen Passat en Volkswagen Passat Variant hebben wij voor jouw per uitvoering een overzicht gemaakt van onze zakelijke leasetarieven in de onderstaande tabel.


Model en uitvoering

Vanaf prijs  Looptijd in
maanden

Aantal KM
per jaar

Leaseprijs per maand excl. BTW


Volkswagen Passat | Comfortline Business 1.4 TSI
bekijk voorraad


€ 36.995

60

15.000 KM

v.a. € 459 per maand


Volkswagen Passat | Highline Business R 1.4 TSI
bekijk voorraad


€ 46.500

60

15.000 KM

v.a. € 488 per maand


Volkswagen Passat Variant | Comf. Business 1.4 TSI
bekijk voorraad


€ 37.995


60

15.000 KM

v.a. € 494 per maand


Volkswagen Passat | Comfortline Business 1.6 TDI
bekijk voorraad


€ 39.995

60

30.000 KM


v.a. € 628 per maand


Volkswagen Passat Variant | Comf. Business 1.6 TDI
bekijk voorraad


€ 41.495

60

30.000 KM

v.a. € 639 per maand


Volkswagen Passat Variant | High. Business R 2.0 TDI
bekijk voorraad


€ 44.250

 
op aanvraag
Gratis DSG+ automaat én een gratis trekhaak of leerinbouw?

Bij Heron Auto doen we er graag een schepje bovenop als het gaat om comfort. Daarom bieden we je extra voordeel op een complete Volkswagen Passat. Naast de gratis DSG+ automaat heb je namelijk ook de keuze voor een gratis trekhaak of gratis leerinbouw. Hoe maak jij jouw Passat compleet? 
Extra snel optrekken.

De soepele schakel tussen de versnelling zorgt ervoor dat er zo goed als geen tijdsverlies is bij het schakelen. Normale automaten gebruiken één as voor alle versnellingen, maar de DSG-automaat heeft er twee. Eén voor de oneven en één voor de even versnellingen. Daardoor trek je een stuk sneller op met een DSG-automaat dan met een normale automaat.
Sportieve rijervaring.

Die korte schakelmomenten zorgen niet alleen voor een minder hoog verbruik en een snellere acceleratie, maar ook voor een extra sportieve rijbeleving. Hij schakelt vloeiend terug als je afremt voor een bocht en schakelt vervolgens weer vloeiend op bij het uitkomen van de bocht. Afhankelijk van het model kan je ook zelf schakelen met behulp van de flippers achter het stuur of met de knoppen op het stuur. Maak je Passat compleet.

Het is altijd handig om een trekhaak te hebben. U kunt er op uit met een caravan, helpen bij een verhuizing met een aanhanger en gemakkelijk uw fietsen meenemen. De vaste trekhaak wordt inclusief 13-polige kabelset gemonteerd.

 

Extra comfort en luxe.

Wij werken alleen met de mooiste kwaliteit leder, dat komt van Europese runderen. Het leder is door en door geverfd en heeft een natuurlijke uitstraling met een fijne nerf in het leder. Het staat bekend om zijn zacht- en duurzaamheid en voelt zachter aan als Buffalino leder. Het leder geeft een extra luxe uitstraling aan een auto interieur.