Proefrit reserveren   Offerte   Vestigingen   Nieuw uit voorraad


De nieuwe T-Roc. Nu bij Heron Auto.


Durf jij een andere weg in te slaan? Ga dan voor de splinternieuwe T-Roc. Groots vakmanschap tot in de kleinste details, een eigenwijs en stoer design met ontelbare personalisatie-opties. De T-Roc is eigenwijs. En dat zie je. De unieke LED-dagrijverlichting, grote grill en strakke lijnen laten zien wie de baas is. 

De T-Roc staat in onze showroom! Kom gerust langs om deze SUV te ervaren.

Wilt u alle eigenschappen van de T-Roc zelf ontdekken? Interesse in een proefrit of aanvullende informatie? Download dan hier de T-Roc brochure of de T-Roc prijslijst. Heeft u verder nog vragen over de nieuwe T-Roc? Neem dan gerust contact op met Heron Auto. Vraag snel online een vrijblijvende offerte aan of kom langs in de showroom. 

 
Contact Design nieuwe Volkswagen T Roc  


Eigenwijs design.

De nieuwe Volkswagen T-Roc is eigenwijs. En dat zie je. De unieke LED-dagrijverlichting, grote gril en strakke lijnen laten zien wie de baas is. Maak het stoere design af door een andere dakkleur te kiezen dan de rest van de auto.

Zet het interieur naar je 
eigen hand.

Degene die de meeste tijd in jouw Volkswagen T-Roc doorbrengt, ben je hoogstwaarschijnlijk zelf. Daarom kan je het interieur helemaal afstemmen op wat jij mooi en belangrijk vindt. Zo kies je de kleur van het dashboard en de stoelen, en stel je uit de vele opties de ideale uitrusting samen. 
 kort bijschrift


   


Zie alles wat belangrijk is in één oogopslag.

Het moderne dashboard is uit te breiden met het Active Info Display. Op dit compleet digitale display kies je zelf wat er getoond wordt: de kaart van de navigatie, de muziek waar je naar luistert of extra informatie over jouw nieuwe T-Roc. Allemaal in één oogopslag en volledig aan te passen aan jouw wensen.

Houd controle op wat er om je heen gebeurt.

De Volkswagen T-Roc zit vol met slimme assistentie- systemen die elke rit veiliger maken. Zo is de nieuwe T-Roc uit te rusten met Side Assist, die met sensoren de omgeving rondom de auto in de gaten houdt. Zodra er iemand langsrijdt, krijg je een melding in de spiegel. Zo weet je dus of je veilig van rijbaan kunt wisselen.

  

De baas op elk terrein.

Durf jij offroad te gaan? Met het optionele 4MOTION Active Control bedien je het comfortniveau van de nieuwe T-Roc. Draai daarom de knop onder de versnellingspook naar het terrein dat jij gaat bedwingen: de sneeuw, de snelweg of de bergen. Breng de controle naar een nog hoger niveau met de individuele stand.