Bij de Heron Auto importservice heeft u keuze uit ca. 100.000 betaalbare en luxe import auto's uit Duitsland. De prijzen zijn Nederlandse RIJKLAARPRIJZEN, inclusief BPM, BTW, leges, transport, stalling, NL-kenteken en kentekenplaten en altijd inclusief 6 maanden garantie indien de auto niet meer in de fabrieksgarantie valt. Deze garantie is uit te breiden tot 24 maanden.

Completer uitgevoerde auto tegen een lagere prijs
Heron Auto handelt de import van uw import auto uit Duitsland van A to Z af, zonder dat u er enige administratieve last van ondervindt. Onze methode van auto importeren levert u een vaak completer uitgevoerde auto op tegen een lagere prijs dan vergelijkbare auto’s uit Nederland.

Goede kwaliteit auto's met garantie
Onze nauwe samenwerking met uitsluitend officiŽle merkdealers uit Duitsland, de Nederlandse overheid en de Rijksdienst voor het Wegverkeer, zorgt ervoor dat wij zonder enige vorm van stress uw auto importeren uit Duitsland met gratis een half jaar garantie en met de mogelijkheid tot 2 jaar garantie. Uw importauto wordt door ons grondig gecontroleerd. Bent u op zoek naar een betrouwbare, goedkope en snelle partner voor het importeren van uw nieuwe auto? Neem dan snel contact op!

Contactgegevens:
Heron Auto Purmerend
Binnenzeestraat 5 - 7
1446 AB Purmerend
088-2925100


info@heronauto.nl
  

Uw droomauto laten importeren?
Onlangs heeft Heron Auto het verzoek gekregen om een Mercedes-Benz AMG GT-S te importeren. Deze klant had speciale wensen, waarvan de kleur en uitvoering de belangrijkste waren. In zeer korte tijd was de juiste uitvoering gevonden voor een lagere prijs dan deze in Nederland te krijgen was. Het complete import proces is aan A tot Z geregeld door Heron Auto.

Informeer naar de mogelijkheden!

   

 

Bekijk een selectie van ons importaanbod: