Jubileum voorraadactie met inruilvoordeel!Wie jarig is trakteert. Daarom deze maand extra hoge inruilpremies op een nieuwe Volkswagen uit voorraad!

Het 70-jarige jubileum van Volkswagen is rede genoeg voor feest bij Heron Auto! Daarom vieren we dit met hoge inruilpremies op nieuwe Volkswagen modellen uit voorraad. 

Want, wie jarig is trakteert. Wij nodigen u graag uit voor het Volkswagen feest!

     

Kies je favoriete model

 


Bekijk voorraad Golf   Alles over de Golf
Bekijk voorraad Polo   Alles over de Polo
Bekijk voorraad up!   Alles over de up! Bekijk voorraad Tiguan   Alles over de TiguanBekijk voorraad Golf Sportsvan   Alles over de Golf SportsvanBekijk voorraad Golf Variant   Alles over de Golf Variant


*


Gratis Gazelle DutyNL bij aanschaf van een nieuwe Golf of Polo uit voorraad!


Schaf je een nieuwe Volkswagen Golf of Polo uit voorraad aan dan ontvang je geheel gratis een Gazelle DutyNL damesfiets!

Deze actie is niet geldig bij private lease abonnementen. Let op, beschikbaar zolang de voorraad strekt. Op = Op!


Wie jarig is trakteert.70 jaar accessoirepakket.

De Golf is misschien wel de meest tot de verbeelding sprekende Volkswagen van Nederland. Om uw Golf extra onderscheidend te maken, heeft Volkswagen het speciale 70-jarig jubileumpakket gelanceerd. Dat bestaat uit ECO-lederen bekleding met gestanst 70-jaar-logo, een sierlijst met chroomlook op de achterklep en nog veel meer speciale verfraaiingen.

Configureer uw nieuwe Golf
 

Blikvangers.

Geef uw Volkswagen nu nog meer glans met een exclusieve wielenset. Samen met de meegeleverde Continental zomerbanden, maken de lichtmetalen velgen een ware blikvanger van uw Volkswagen. Ter ere van 70 jaar Volkswagen zijn de sets tijdelijk extra scherp geprijsd.

Zolang de voorraad strekt.     
   
   De actie is geldig op geselecteerde voorraad en t/m 28 december 2017. De vanafprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Voor meeruitvoeringen gelden de opties uit de prijslijsten van de daarbij behorende uitvoering. Lees de algemene verkoopinformatie.

 ** Inruilpremie op Golf Trendline, Comfortline en 1.0 TSI Connected Series: € 2.000. Inruilpremie op de Golf Highline, GTI, GTD, R en overige Connected Series: € 2.500