Profiteer van 7% of 15% bijtelling. Op=op.

Lease nu een Passat GTE of Golf GTE uit voorraad en profiteer ook in 2017 nog van 15% bijtelling. Het zijn de laatste modellen, dus wees er snel bij. Om u optimaal te laten profiteren van deze laatste kans zijn de Golf GTE en Passat GTE nu extra scherp geprijsd en extra rijk uitgerust. De Volkswagen GTE is dus niet alleen zuinig voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Wij hebben ze nog, modellen met maar 7% bijtelling!

Heron Auto heeft nog enkele Golf en Passats GTE's met maar 7% bijtelling op voorraad. Profiteer nu nog van groots voordeel bij deze gloednieuwe modellen uit voorraad. Met maar 7% bijtelling bent u verzekerd van een laag leasebedrag gedurende uw hele leasecontract! Maar, wees er snel bij. Deze modellen zijn populair en alleen beschikbaar zolang de voorraad strekt.
 Rekenvoorbeeld

Hoeveel bespaard u nu echt met een lage bijtelling van 7%? We hebben voor u de gemiddelde prijzen op een rij gezet waardoor het verschil per maand duidelijk wordt. We hebben de berekening gedaan met de nettoprijzen op basis van een looptijd van 48 of 60 maanden en 52% inkomstenbelasting. Dus, met een 7% GTE-model kunt u tot ruim €13.000,- op de bijtelling besparen!
Bekijk de modellenVolkswagen Golf GTE

Boordevol connectiviteit. Boordevol extra’s. Deze sportieve plug-in Hybride is de meest innovatieve in zijn soort. De Golf GTE Connected Series is bovendien zeer rijk uitgerust. Met onder andere navigatie, led-achterlichten, 17 inch lichtmetalen velgen en de Mijn Volkswagen app. En dat alles voor een zeer scherpe prijs.Volkswagen Passat GTE

De Passat GTE Connected Series is een tijdelijk actiemodel van de Passat GTE. In de GTE Connected Series komen connectiviteit en entertainment samen. Bovenop de al rijke standaarduitrusting krijgt u het navigatie-, radio- en multimediasysteem 'Discover Media', de connectiviteits- en servicediensten van 'Car-Net' (o.a. Apple Carplay™), digitale radio-ontvangst (DAB+), 17 inch ‘London’ velgen en de Mijn Volkswagen app.