Seizoensaanbieding 

25% korting op alle accu's!


Bij Heron Auto ben je dit seizoen voordelig uit voor een nieuwe accu. We geven namelijk op elke accu 25% korting! Dus, twijfel je over de conditie van je huidige accu? Of ben je toe aan een nieuwe accu? Kom dan langs bij Heron Auto voor een accu test en schaf een nieuwe accu aan met 25% korting. 

  Werkplaatsafspraak maken   Vestigingen  
Hoe lang gaat een accu mee ?

Het is sterk afhankelijk van de auto hoe lang een accu mee gaat. Dit kan verschillen tussen 3 en 6 jaar. Als je alleen maar korte ritjes maakt gaat je accu minder lang mee. Als je de auto vaak opstart moet hij regelmatig stroom leveren en krijgt hij de kans niet om volledig opgeladen te worden. En als je veel stroomverbruikers aan hebt staan terwijl de motor niet draait, raakt de accu ook heel snel leeg. Let daar goed op bij stilstand met een motor die niet draait.


Waarom slijt de accu?
Tijdens het gebruik van de accu neemt de hoeveelheid actief materiaal steeds een klein beetje af. Op een gegeven moment is de hoeveelheid actief materiaal te klein om genoeg capaciteit te leveren en moet de accu vervangen worden. Waarom dit vaak in de winter gebeurt? Kou eist meer van een accu en de lage temperaturen hebben een negatief effect op de capaciteit


Actie loopt t/m 31 oktober 2017. Niet geldig i.c.m. andere acties. Vraag naar de voorwaarden.