Wegens succes verlengd!


Seizoensaanbieding 

50% korting op ruitenwissers bij een onderhoudsbeurt.

Bij Heron Auto ben je dit seizoen met een onderhoudsbeurt voordelig uit met nieuwe ruitenwissers. We geven namelijk op elke set 50% korting. Dus, ben je toe aan een onderhoudsbeurt, vervang dan gelijk je ruitenwissers. Wel zo veilig, nu wel zo aantrekkelijk! Deze aanbieding is geldig in alle Heron Auto vestigingen.


  Werkplaatsafspraak maken   Vestigingen  


Op tijd ruitenwissers vervangen is belangrijk
Autorijden zonder goed zicht is levensgevaarlijk. Vandaar dat alle auto’s met ruitenwissers zijn uitgerust. De bladen vegen het regenwater en vuil weg zodat je het overzicht op de weg behoudt. Na verloop van tijd zijn de ruitenwisserbladen aan vervanging toe. Gelukkig kun je bij Heron Auto altijd terecht voor goede kwaliteit ruitenwissers.

In Nederlands regent het veel dus de regel is dat ruitenwissers 1 keer per jaar vervangen moeten worden. Het kan echter ook eerder noodzakelijk zijn, doordat de rubbers opdrogen of niet regelmatig schoongemaakt zijn. Versleten ruitenwisserbladen herken je doordat ze een piepend geluid maken tijdens het wissen. Laten de ruitenwissers meerdere strepen achter, dan raden wij aan om snel nieuwe ruitenwisserbladen te kopen. Het zicht tijdens het rijden kan door slechte ruitenwissers snel afnemen.


Actie loopt t/m 30 april 2018. Niet geldig i.c.m. andere acties. Vraag naar de voorwaarden.