Zuinig. Schoon. Betaalbaar. Dat is 4% bijtelling.

Overstappen op elektrisch rijden? Stap maar in! Dit doe je betaalbaar en bewust met de nieuwe e-Golf en de nieuwe e-up! van Volkswagen. Beiden modellen hebben een CO2-uitstoot van 0 gram per kilometer. Hierdoor hebben deze auto's een aantrekkelijk laag bijtellingsbedrag van maar 4%. Ben je geen zakelijke rijder? Geen probleem. Wij doen u graag een persoonlijk Private Lease aanbod. 

Interesse in een Volkswagen e-Golf lease met 4% bijtelling? U kunt een offerte voor zakelijk leasen aanvragen, dan doen wij u spoedig een persoonlijk aanbod. Onze leaseadviseurs kunnen ook een afspraak maken voor een adviserend gesprek. Wij bieden u graag de beste Volkswagen e-Golf lease aan. Klik hier om contact met ons op te nemen of vraag direct een offerte aan.
 

De Volkswagen e-up zakelijk leasen komt door de milieuvriendelijke elektrische aandrijving met een lage 4% bijtelling. Interesse in de lease? Vraag een vrijblijvende offerte aan, dan doen wij u spoedig een persoonlijk aanbod. Onze leaseadviseurs kunnen ook een afspraak met u maken voor een adviserende gesprek. Wij bieden u graag de beste Volkswagen e-up lease aan. Klik hier om contact met ons op te nemen of vraag direct een offerte aan.