Proefrit reserveren   Offerte   Nieuw uit voorraad  

Aanbod occasions


De Beetle.

Klassieker met de gemakken van nu.


Stijlvol. Eigenzinnig. Legendarisch. Maak kennis met de kleinzoon van ťťn van de meest iconische auto’s aller tijden: de Volkswagen Kever. Opgegroeid in de 21ste eeuw, maar minstens zo eigenzinnig als z’n voorgangers.Interesse in een mooie occasion of een scherp geprijsde Volkswagen Beetle uit voorraad? Bekijk ons brede aanbod online of neem contact op met een van onze vestigingen.

 
Contact opnemen
Private Lease
   


 

 De highlights van de nieuwe Beetle.

 
 

Strak maar niet hoekig.

De nieuwe Beetle en de nieuwe Beetle Cabriolet zijn hun oorspronkelijke ontwerp meer dan trouw gebleven. En tegelijkertijd is hun uitstraling
markanter en sportiever dan ooit. Twee karakteristieke modellen voor een groot publiek. Maar niet voor de massa! Dankzij de talrijke opties passen de nieuwe Beetle en de nieuwe Beetle Cabriolet zich moeiteloos aan
iedere chauffeur aan.

Scherpe bochten.

Met zijn beduidend sportievere
front stralen de nieuwe Beetle en de nieuwe Beetle Cabriolet nog meer robuust vertrouwen uit. En ze vormen het ultieme bewijs dat een strakke lijn niet altijd recht hoeft te zijn. Deze rondingen laten niemand koud, zeker niet in de uitvoering Exclusive Series.


 

Het interieur.

Ook van binnen tonen de Beetle Denim en de Beetle Cabriolet Denim zich van hun extravagante kant. Het dashboard is uitgevoerd in mat geborsteld aluminium wat in perfecte harmonie is met de speciaal ontworpen robuuste sportstoelen Denim. De blauwe stoffen bekleding is voorzien van rode en blauwe strepen en in het midden versterkt. Zijpanelen van blauw synthetisch leder hebben strakke witte biezen.

Bi-xenonverlichting.


Opvallend fraai design. Opvallend goed zicht.
   

Panoramadak.


Altijd een zomers gevoel. Zelfs in de winter.     
 
Bij Heron Auto hebben wij regelmatig mooie actie's op zowel nieuwe als jong gebruikte modellen. Bekijk hier het overzicht van alle Volkswagen acties.