Proefrit reserveren   Offerte   Vestigingen   Nieuw uit voorraad


De nieuwe e-Golf.

De elektrische auto die u verder brengt.


Maak kennis met de nieuwe e-Golf. De elektrische auto die u verder brengt. Met een actieradius van maximaal 300 kilometer**, bent u namelijk niet meer gebonden aan de stedelijke ritten. Daarnaast profiteert u van de extreem lage bijtelling van slechts 4%, waardoor u al een e-Golf rijdt vanaf € 52 per maand. Om elke kilometer nog leuker te maken, is de e-Golf standaard al zeer rijk uitgerust.

De e-Golf staat vanaf nu in onze showroom! Kom gerust langs bij een van onze vestigingen of neem contact op met Heron Auto om uw proefrit in te plannen.


Fotogalerij
Met Verantwoord Rijden bieden wij een compleet programma van trainingen

Veiliger en zuiniger rijden gaat verder dan het bezit van een innovatieve auto. Het rijgedrag van de berijder is van grote invloed op brandstofverbruik, CO2-uitstoot én verkeersveiligheid. Onze filosofie richt zich daarom niet alleen op milieuvriendelijke producten. Het heeft tevens als doel milieubewust gedrag aan te moedigen en een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst. Om invulling te geven aan deze filosofie introduceren we Volkswagen Verantwoord Rijden. Met Volkswagen Verantwoord Rijden bieden wij een compleet programma van online én fysieke trainingen gericht op veilig en zuinig autorijden. Hiermee kun je tot wel € 200 aan brandstof besparen en heb je 22% minder kans op ongelukken.


Volkswagen e-Golf rijtraining

Ben je e-Golf rijder? Leer het maximale uit jouw volledig elektrische Volkswagen te halen. Voor e-Golf rijders is deze training geheel gratis (normaal € 145).

  • Battery Electric Vehicle (BEV) techniek optimaal benutten.
  • Actieradius vergroten. Efficiënt en veilig rijden.
  • In samenwerking met de Verkeersveiligheid Groep Nederland. 

Meld je aan 300 km actieradius, 4% bijtelling.

De nieuwe e-Golf gaat verder dan alleen de stad. Het bereik op één acculading is vergroot tot maximaal 300 kilometer. Met slechts 4% bijtelling is dit de ideale auto voor de lease-rijder.
Standaard LED koplampen.

De standaard LED koplampen zorgen ervoor dat u altijd goed zicht heeft. Veilig voor u, maar ook voor de overige weggebruikers.

Infotainmentsysteem Discover Pro.

Het navigatie-, radio- en multimediasysteem 'Discover Pro' bedient u eenvoudig via het 23,4 centimeter grote touchscreen of met behulp van uw stem. Met het grootste gemak stelt u uw radio, telefoon en navigatie in. Als enige in zijn klasse bedient u bovendien diverse functies van dit multimediasysteem met handgebaren. Uiteraard ontbreken de USB- en AUX-aansluitingen niet.
Adaptive Cruise Control met Front Assist.

Met Adaptive Cruise Control remt uw Golf automatisch af als u te dicht op uw voorganger komt. Front Assist met voetgangersherkenning helpt u daarnaast om een noodstop te maken als een aanrijding met bijvoorbeeld een voetganger dreigt te gebeuren.
Traffic Jam Assist.

Er zijn maar weinig mensen die filerijden comfortabel vinden. De nieuwe Golf brengt hier verandering in. Met het optionele Traffic Jam Assist gaat remmen en accelereren in de file geheel automatisch. Vanaf nu kunt u dus lekker ontspannen filerijden.
City Emergency Braking.

Als u in een stad rijdt, dan moet u extra goed opletten. Het is druk en er zijn veel obstakels. City Emergency Braking helpt u hier een handje bij. De Golf grijpt automatisch in tot een snelheid van maximaal 30 kilometer per uur, om kleine aanrijdingen met obstakels te voorkomen.** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de NEDC testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door factoren zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.