Proefrit reserveren   Offerte   Contact opnemen  

Vestigingen


De Volkswagen e-up!

Slechts 4% bijtelling.

100% elektrisch. 160 km per laadbeurt. De e-up! is de pittige 100% elektrische, compacte stadsauto van Volkswagen. Met ťťn laadbeurt rij je tot wel 160 kilometer**. De aerodynamische 15-inch lichtmetalen velgen maken deze 4-deurs up! extra efficiŽnt en fraai.


Interesse in een de Volkswagen e-up? Neem dan contact op met een van onze vestigingen of kom langs in de showroom!

 
Contact opnemen
Private Lease
   


 De highlights van de e-up!

 

 
 

Geschikt voor elke dag.

Overstappen op elektrisch rijden? Stap maar in! De nieuwe e-up! maakt het mogelijk. De krachtige
elektrische motor levert puur rijplezier – volledig elektrisch en emissievrij. En dat met een bereik van maximaal 160 kilometer. Ontdek de nieuwe e-up!: uw ideale metgezel voor elke dag.

Duurzaam rijplezier.

De ‘e’ staat bij ons niet alleen voor elektrisch en emissievrij, maar ook voor efficiŽnt. Zo combineert de nieuwe e-up! elektrische aandrijving
met innovatieve technologieŽn, waardoor een bereik tot 160 kilometer mogelijk is. Voor duurzaam rijplezier in de stad – ťn daarbuiten

  

Alles onder controle.

De nieuwe e-up! maakt niet alleen van buitenaf een goede indruk. Ook van binnen weet hij te imponeren - met een aantrekkelijk design en een groot aantal technische functies.


Rijassistenten.

  • City Emergency Braking
  • Parkeersensoren
  • Rear View
  • ESP
  • Cruise Control
  • Maps+More
  • Car-net   

Easy Service

Volkswagen vindt dat elektrisch rijden zorgeloos rijden moet zijn. U wilt zich niet bezighouden met
wat uw auto over enkele jaren waard is of wat een reparatie aan uw elektrische auto of laadpunt kost.  Daarom biedt Volkswagen zowel zakelijke als particuliere klanten een totaaloplossing tegen een scherp maandbedrag.     
 
Bij Heron Auto hebben wij regelmatig mooie actie's op zowel nieuwe als jong gebruikte modellen. Bekijk hier het overzicht van alle Volkswagen acties.