Klaar voor de toekomst.

Volkswagen geeft vorm aan de wereld van morgen. Een wereld vol innovatie, duurzaamheid en comfort. Omdat de toekomst vandaag wordt bepaald, is een aantal vertrouwde Volkswagen modellen nu al compleet elektrisch. Maar we staan niet stil. Binnenkort introduceren we de auto’s van de toekomst: de ID. NEO, ID. BUZZ en ID. CROZZ. Volledig elektrische krachtpatsers, ontworpen met ongekende innovativiteit en oog voor design. Zo is de toekomst ineens een stuk dichterbij. Wij kunnen niet wachten, jij ook niet?


De modellen van nu.

Verkrijgbaar bij Heron Auto. 

         
 

De e-Golf

Deze krachtige, 100% elektrische Golf heeft een actieradius tot wel 300 kilometer. Standaard luxe uitgerust, met onder andere parkeersensoren en navigatiesysteem 'Discover Pro'.

meer informatie   bekijk voorraad
 

De e-up!

Deze volledig elektrische up! is de compacte stadsauto van Volkswagen. Daarnaast heeft de e-up! alle eigenschappen van de gewone up!: pittig, efficiŽnt en fraai.

meer informatie   offerte aanvragen
 
         De modellen van de toekomst

Benieuwd naar de innovatieve, 100% elektrische Volkswagens? Bekijk nu de eerste vier conceptmodellen.

 

ID. NEO.


meer informatie

 

ID. Buzz


meer informatie
 

ID. CROZZ.


meer informatie
 

ID. VIZZION.


meer informatie


 Voordelen van elektrisch rijden.Beter voor het milleu.


Met het oog op de toekomst is een duurzamere variant van de gewone benzine- of dieselauto geen overbodige luxe. Elektrisch rijden is het alternatief. Door gebruik te maken van batterijen en oplaadpalen in plaats van fossiele brandstoffen, worden onze modellen zuiniger en meer milieu-bewust. Goed voor nu, maar vooral voor later. 
 

 


Bespaar op de kosten


Hoewel de aanschafprijs van een elektrische auto vaak hoger ligt dan van een vergelijkbare benzine- of dieselauto, kan je toch besparen op de kosten. Elektriciteit is per kilometer namelijk een stuk goedkoper dan andere brandstoffen, en er is een stuk minder onderhoud nodig. Bovendien betaal je geen BPM ťn geen wegenbelasting. Rijd je zakelijk? Dan betaal je slechts 4% bijtelling. 
Geniet van het comfort.


Heb je al wel eens in een elektrische auto gereden? Dan weet je hoe snel zo’n auto van zijn plek komt. Elektrische motoren leveren namelijk direct het maximale koppel, waardoor je vlot optrekt en inhaalt als dat nodig is. En in de file rijden is ook ultiem comfortabel: elektrische auto’s zijn namelijk altijd uitgerust met een automaat. Je hoeft zo niet meer continu op- en terug te schakelen.

 


 


Rij CO2 neutraal.


Kies je voor een elektrische Volkswagen in combinatie met een laadabonnement, dan draag je nog meer bij aan een beter milieu. Met dit abonnement laad je overal in Nederland Hollandsewindģ, en dat is 100% groen. Zo rijd je voor een vast bedrag per maand CO2-neutraal.


Opladen.

Je komt steeds meer elektrische auto's op de weg tegen. En dat is goed voor het aantal oplaadpunten in Nederland. Dit stijgt namelijk ook snel waardoor je tegenwoordig altijd wel een oplaadpunt bij jou in de buurt hebt. Tel daarbij de high-tech accu's van de elektrische Volkswagens, en je hoeft je nergens meer druk om te maken.


Thuis laden. Of je nou particulier of zakelijk laadt, de kans is groot dat je jouw Volkswagen het vaakst thuis aan de lader hangt. Daarom is het handig als je daar ook een laadpaal tot je beschikking hebt. Er zijn verschillende mogelijkheden om thuis je elektrische Volkswagen op te laden.

  •  Een laadpaal op je eigen terrein
  • Een openbare laadpaal
  • Laadpaal bij je appartement of huurwoning


 


Opladen op kantoor.
Is er bij jou op kantoor nog geen laadpunt aanwezig? Dan kan je ook daar een laadpaal laten plaatsen door Eneco. Je werkgever kan hiervoor contact opnemen met Heron Auto.

 

Laden met een laadpas.
Voor de zakelijke rijder bieden wij in samenwerking met Eneco het HollandseWind laadabonnement aan. Hiermee kan je in heel Nederland schone windenergie laden. Dankzij de laadpas maak je eenvoudig gebruik van de duizenden openbare laadpalen.