Proefrit reserveren   Offerte   Aanbod occasions  

Nieuw uit voorraad


De nieuwe Golf

Innovatief, zuinig ťn sportief.

Met state-of-the-art technologie, gestroomlijnd design en ultiem comfort. De Golf zit vol innovaties en nieuwste technieken die het dagelijks leven vergemakkelijken. Daarbij horen infotainment-, veiligheids- en connectiviteitssystemen. Met zijn opvallende verschijning rijdt de nieuwe Golf vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet. Dankzij zijn karakteristieke C-stijl, de royale wielbasis en de korte overhangen blijft hij toch volop een Golf. Ook als Variant.Interesse in een occasion of een scherp geprijsde Volkswagen Golf uit voorraad? Bekijk ons brede aanbod online of neem contact op met een van onze vestigingen.

 

Contact opnemen
Private Lease
   


 

 

De highlights van de nieuwe Golf en Golf Variant.

 

   

Klaar voor de toekomst.

De nieuwe Golf en Golf Variant staan in de startblokken. Sportiever, dynamischer en markanter dan ooit. 

De modernste infotainment-systemen en rijassistenten zorgen ervoor dat u op alles voorbereid bent, nu en in de toekomst.

Het exterieur.

Zo goed kan het voelen om iets achter te laten. Met zijn opvallende verschijning rijdt de nieuwe Golf vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet. Dankzij zijn karakteristieke C-stijl, de royale wielbasis en de korte overhangen blijft hij toch volop een Golf. Ook als Variant.

 


   

Infotainment.

De infotainment-systemen in de nieuwe Golf en Golf Variant komen tegemoet aan de hoogste eisen. Onder meer met standaard touchscreen, telefooninterface en optionele Gesture Control. 

Connectivity.

Internet in de auto noemen we bij Volkswagen Car-Net. Via CarNet heeft u toegang tot praktische services en handige apps die uw dagelijkse autoritten makkelijker ťn spannender maken. 

 


   

Rijassistenten

Intelligente rijassistenten zorgen voor meer rijcomfort. Ze helpen u omgaan met lastige situaties en kunnen helpen deze te voorkomen. 

  • Emergency Assist
  • Adaptive Cruise Control
  • Front Assist
  • City Emergency Braking
  • Trailer Assist
  • File-assistent..     
 
Bij Heron Auto hebben wij regelmatig mooie actie's op zowel nieuwe als jong gebruikte modellen. Bekijk hier het overzicht van alle Volkswagen acties.