Proefrit reserveren   Offerte   Aanbod occasions  

Nieuw uit voorraad


De Volkswagen Passat

Stijlvol, ruim en krachtig.

Wie zijn eigen sterke kanten kent, gaat zelfverzekerd de weg op. Aan de nieuwe Passat en Passat Variant ziet u het meteen: dit zijn krachtige modellen, die gebruikmaken van de meest geavanceerde technologieŽn. Tot de opvallendste uiterlijke kenmerken behoren de markant gevormde LED-kop lampen en -achterlampen en de dynamische zijlijn. Extra elegantie krijgen deze modellen door de lange wielbasis en de korte overhanging (aan voor- en achterzijde). Kortom: de nieuwe Passat en Passat Variant zien er gewoon goed uit. Maar niet alleen de buitenkant is krachtig en stijlvol.. 


Interesse in een occasion of een scherp geprijsde Volkswagen Passat uit voorraad? Bekijk ons brede aanbod online of neem contact op met een van onze vestigingen.

 
Contact opnemen
Private Lease
   


 De highlights van de Passat en Passat Variant.

 

 

 

Klaar voor de toekomst.

Het valt niet mee om altijd alert te zijn. Daarom is het goed te weten dat de optionele veiligheids- en assistentiesystemen van denieuwe Passat en Passat Variant u op allerlei manieren kunnen helpen op te letten.
Zo parkeert u eenvoudig in met ParkAssist enrijdt u ontspannen in de file met de File-assistent. De Emergency Assist kan door tijdig corrigerend in te grijpen, zelfsgevaarlijke situaties voorkomen. 

Vooruit kijken.

U bereikt uw doelen het snelst als u precies weet waar u heen moet. De optionele LED-koplampen met dynamische bochtverlichting zorgen voor een optimale verlichting van de rijbaan. Vergeleken met de halogeenkoplampen beschikt u met LED-koplampen over mťťr lichtvolume, terwijl de verlichting mŪnder energie nodig heeft. 

 

 
 

Comfortabel.

We willen uw ritten in de nieuwe Passat of Passat Variant zo aangenaam mogelijk maken. Onder meer met hoogwaardige materialen, een altijd aangename verlichting, geavanceerde multi-mediatechniek en goed bereikbare bedieningselementen. Volautomatische airconditioning en stuurverwarming mogen daarbij niet ontbreken. En omdat u thuis ook niet zonder WIFI kunt, heeft u uw WLAN-hotspot ook in de Passat of de Passat Variant altijd bij u. 

Relax.

U rijdt altijd in ontspannen houding door de ergo Comfort stoel met massagefunctie. Dankzij de ruime instel mogelijkheden vindt u altijd een prettige en comfortabele houding, waardoor u ook naeen lange rit energiek de auto uitstapt. Een auto vol kinderen afleveren, een weekendje eropuit of een spontane trip met onbekende bestemming. Voor gezin, vrienden en bagage bieden de Passat en vooral de Passat Variant volop ruimte.


   

Rijassistenten

Intelligente rijassistenten zorgen voor meer rijcomfort. Ze helpen u omgaan met lastige situaties en kunnen helpen deze te voorkomen. 

  • Emergency Assist
  • Adaptive Cruise Control
  • Front Assist
  • City Emergency Braking
  • Trailer Assist
  • File-assistent..     
 
Bij Heron Auto hebben wij regelmatig mooie actie's op zowel nieuwe als jong gebruikte modellen. Bekijk hier het overzicht van alle Volkswagen acties.