De Volkswagen Phaeton

De Phaeton is het absolute topmodel van Volkswagen. Ontwikkeld vanuit een zeer ambitieuze visie met als speerpunten: comfort, stijl en pure klasse. Deels met de hand gemaakt en beschikt over vele vernieuwende technologieŽn. Met airco en elektrisch bedienbare stoelen voor alle inzittenden. In de Phaeton reist iedereen eersteklas. De Phaeton is er in twee uitvoeringen bij Heron Auto.

Highline.
De Highline is standaard uitgerust met 3.0 TDI 4Motion 180 kw/245 pk 6 versnelling Automaat 4Motion en nog veel meer uitgebreide standaard uitrustingen.

Highline lang.
Standaard net zo uitgebreid als de Highline, maar dan 120 cm langer.

 

Tijdens een verkoopadviesgesprek brengen bij u graag op de hoogte van de vele mogelijkheden die de Phaeton u kunt bieden. Neem hier vrijblijvend contact op.

 

Exterieur

Eigenzinnige vormgeving van de Phaeton.

Het exterieur van de Phaeton wordt gekenmerkt door exclusieve materialen, een feilloze afwerking en een eigenzinnige vormgeving. Van de pijlvormige motorkap tot aan de markante maar sobere achterzijde, elke lijn is even duidelijk.

Zelfvertrouwen. Dynamiek. Sierlijkheid.

Het temperament van de Phaeton wordt duidelijk bij de eerste opslag.

Ruimte is luxe.

De Phaeton met verlengde wielbasis heeft die te over. Met deze verlengde wielbasis oogt de auto niet alleen groter. Met twaalf centimeter meer beenruimte achterin worden vooral de achterpassagiers op hun wenken bediend.

Totale harmonie

Zelfs het kleinste detail is ondergeschikt aan het harmonieuze totaalbeeld - van de portiergrepen en de ingetogen chromen lijsten tot de minimale afstand tussen de carrosseriedelen of de gestroomlijnde buitenspiegels.

 

Interieur

Hoog ambitieniveau.

De Phaeton is ontwikkeld vanuit een ambitieuze visie, waarin een hoofdrol is weggelegd voor comfort, stijl en veiligheid. Deze exclusieve auto wordt deels met de hand gemaakt en beschikt over vele vernieuwende technologieŽn.

 

IntuÔtieve en veilige bediening.

In de middenconsole van de Phaeton vinden we een heleboel elektronica van vandaag de dag. Denk hierbij aan een navigatiesysteem, audio, telefoon en schokdemperinstelling. Alles is te intuÔtief en gemakkelijk te bedienen via een grote draaiknop.

De 2-zits achterbank.

In de Phaeton 4-zitter reizen alle inzittenden eersteklas. De 2 onafhankelijk van elkaar te bedienen achterstoelen zijn elektrisch in 10 standen instelbaar, met geheugen. Het gehele interieur is met leder bekleed. Alle stoelen, dus ook de achterstoelen, zijn voorzien van separate armsteunen, een massagefunctie en zijn verwarmbaar en ventileer baar.

De 3-zits achterbank.

Mocht u wel ruim achterin willen ziten, maar hecht u wel waarde aan de mogelijkheid om 3 mensen achterin te vervoeren, dan past de 5-zits beter bij uw behoeften dan de 4-zits. Optimaal comfort ťn ruimte worden hier gecombineerd.

 

Motoren

4.2 Liter V8.

In de Phaeton V8 vindt u de perfecte combinatie van efficiŽntie, kracht en lichtvoetigheid. Met 246 kW/335 pk vermogen uit 4,2 liter cilinderinhoud is deze acht-cilinder het toonbeeld van balans. In slechts 6,9 seconden snelt de Phaeton V8 van 0 tot 100 km/u en dat doet hij zo beheerst dat u er nauwelijks erg in hebt. De Phaeton wordt standaard geleverd met 4Motion; de vierwielaandrijving van Volkswagen.