De Volkswagen Polo

De Polo is de meest innovatieve auto in zijn klasse. Zo is hij voorzien van de nieuwste assistentiesystemen en het unieke entertainmentsysteem genaamd ‘App-Connect’, waarmee de Polo zelfs de eerste in Europa is. Bovendien zijn de stoere, compacte lijnen van de Polo verder aangescherpt. Zaken als comfort, veiligheid en afwerking zijn naar een nóg hoger plan getild. Dankzij krachtige en tóch superzuinige TDI- of TSI-motoren, is de keuze voor de Polo voor u altijd een goede investering. De Mijn Volkswagen App is binnenkort ook beschikbaar voor de Polo. 

  Offerte aanvragen

Lease

Proefrit reserveren Meer weten over de Polo? Of ben je geïnteresseerd in een van onze voorraad modellen of jonge occasions? Neem contact op met Heron Auto of bekijk onze voorraad gemakkelijk online.

Bekijk occasions
Nieuw uit voorraad


Het exterieur

Uitgesproken sportief.

De nieuwe Polo is in alles een échte Volkswagen. De brede schouders en aflopende daklijn dragen bij aan een sportieve en tijdloze uitstraling. De scherper gelijnde bumpers ogen bovendien meer uitgesproken.

 

Voor elk wat wi(e)ls.

Velgen maken de auto. Een voorkeur voor een type wiel is vaak heel persoonlijk. Gelukkig zijn er voor de nieuwe Polo tal van mogelijkheden: van 15 inch robuust staal tot 17 inch lichtmetaal.
Optimaal zicht geïntegreerd in prachtig design.

Scherp vormgegeven buitenspiegels bieden optimaal zicht naar achteren. De geïntegreerde richtingaanwijzers zijn niet alleen prachtig opgenomen in het strakke design van de Polo, ze worden ook extra goed opgemerkt door uw medeweggebruikers zodra u richting aangeeft. Een veilige gedachte.
Vorm en veiligheid hand in hand.

In de vernieuwde voorbumper gaan nieuwe, heldere mistlampen schuil (standaard uitgerust vanaf de Comfortline). Mooi om naar te kijken. Veilig om te gebruiken.

Downloads

- Download hier de brochure van de Polo

- Download hier de prijslijst van de Polo

Zelf samenstellen? 

Wilt u uw Polo zelf samenstellen? Dat kan via deze link!


Interieur 
Glansrijk afgewerkt.

Het dashboard van de Polo Highline is afgewerkt met een hoogglans ‘Cortina Zilver’ materiaal. De stijlvolle decorinleg benadrukt het innovatieve en dynamische karakter van uw auto.
Optisch fraai. Multifunctioneel in gebruik.

Het stuurwiel van de nieuwe Polo is fraai vormgegeven, met mooie materialen afgewerkt en ligt perfect in de hand. Naar wens is het optionele Multifunctioneel lederen stuurwiel verkrijgbaar: intuïtief te bedienen en alles veilig binnen handbereik.
Aangenaam blikveld.

De verzonken klokken in het instrumentarium van de Polo maken een overzichtelijke en sportieve indruk.
Ruimtewonder in een handomdraai.

Creëer extra ruimte met de in delen neerklapbare achterbank (standaard vanaf Comfortline). Ook lange spullen vinden een weg in uw Polo.