Proefrit reserveren   Offerte   Nieuw uit voorraad  

Aanbod occasions


De Volkswagen Sharan

De grootste gezinsauto van Volkswagen.

De Sharan is een grote vriendelijke reus die verrassend compact oogt. Van binnen comfortabel en multifunctioneel. De ene keer is het een 7-zits passagiersbus, de andere een praktische verhuiswagen. Met deze zuinige, betrouwbare MPV kun je alle kanten op.Interesse in een mooie occasion of een scherp geprijsde Volkswagen Sharan uit voorraad? Bekijk ons brede aanbod online of neem contact op met een van onze vestigingen.

 
Contact opnemen
Private Lease
   


 

 

De highlights van de Sharan.

 
 

Overal thuis.

Thuiskomen is voor veel mensen net zo fijn als op reis gaan. Mooi dat deze twee nu samenkomen – in de nieuwe Sharan. Dankzij het flexibele ruimteconcept, de praktische schuifdeuren en het maximale comfort op alle drie de zitrijen voelt u zich even prettig en ontspannen als thuis op
uw allerfijnste bank. Daarbij komen nog het stijlvolle exterieur en de hoogwaardige materialen aan de binnenkant. Alsof je thuis bent – ook al ben je ver weg van huis. 
Op uw gemak.

Wat maakt uw huis ťcht uw thuis? De mogelijkheid om het helemaal naar uw eigen smaak in te richten. Of u nu alleen bent of deel uitmaakt van een groot gezin, door het flexibele ruimteconcept met tot zeven zitplaatsen en tussen de 300 en maar liefst 2.430 liter laadruimte overtuigt de Sharan
in alle variaties. En u kunt de auto tot in de kleinste details het uiterlijk geven dat u aanspreekt. 


 

Multimedia en assistenten.

Uw vriend en helper: de nieuwe Sharan. Met een veelvoud aan assistentiesystemen kan uw auto uw comfort aanzienlijk verhogen. Bovendien kunt u met Car-Net App-Connect1) uw favoriete apps op uw telefoon via het display in het middenconsole bedienen. Om uw reis nog plezieriger te maken. 

Alles kan vlak.

Een vlakke vloer in een handomdraai. Alle stoelen laten zich in no time omtoveren tot een strakke laadvloer. Zelfs de passagiersstoel.
   

Praktisch ruimtewonder.

Alles aan de Sharan ademt gemak. Iedereen stapt comfortabel in. Of je nou op rij 1, 2 of 3 zit. En met maar liefst 33 houders en vakken kun je al je spullen veilig opbergen.     
 
Bij Heron Auto hebben wij regelmatig mooie actie's op zowel nieuwe als jong gebruikte modellen. Bekijk hier het overzicht van alle Volkswagen acties.