Volkswagen Tiguan

On-road, off-road en online, de nieuwe Tiguan biedt u een wereld aan mogelijkheden. Met zijn state-of-the-art technologie, gestroomlijnde design en ultieme comfort wordt rijden genieten. Of u nu in de drukke stad rijdt of buiten de gebaande paden. Bekijk hier de nieuwe Tiguan of kom langs in de showroom!

 
Meer weten over de Tiguan? Of ben je geÔnteresseerd in een van onze voorraad modellen of jonge occasions? Neem contact op met Heron Auto of bekijk onze voorraad gemakkelijk online. 

Downloads:

- Brochure Tiguan
- Prijslijst Tiguan

 

Carconfigurator:

Zelf uw Tiguan samenstellen? Klik hier!

Uw comfort op het hoogste niveau
In de nieuwe Tiguan zit u altijd hoog, droog en indrukwekkend comfortabel. Het design van het nieuwe interieur is nůg meer gericht op het gemak van de bestuurder. Ergonomisch en intuÔtief. U weet het scala aan innovatieve functies gemakkelijk te vinden.

Een grootse stap in innovatie
De nieuwe Tiguan zit boordevol intelligente technologieŽn en innovatieve assistenten om het u gemakkelijker, comfortabeler en veiliger te maken. Bovendien zijn er diverse slimme apps die uw smartphone en uw Tiguan soepel laten samenwerken.

Motoren en aandrijving
Indrukwekkende prestaties. En efficiency. De nieuwe Tiguan is uitgerust met de jongste generatie motoren. Of u nu gaat voor benzine of diesel, automaat of handbak, u kiest altijd voor een opvallend stille motor die verrassend zuinig is. De 4MOTION Active Control vierwielaandrijving biedt een reeks aan rijprofielen die de Tiguan geschikt maakt voor elk soort terrein en alle weersomstandigheden.  

Interieur