De Volkswagen Touareg


Extreme offroad kwaliteit en geavanceerde on road technologie. De kracht van een SUV en het comfort van een limousine. Het is duidelijk. Met de Touareg hoeft u geen concessies te doen. De Touareg is er in drie uitvoeringen; V6, High Edition en R-line Edition. De High Edition is tevens leverbaar als Hybride-uitvoering.

 
Meer weten over de Touareg? Of ben je geïnteresseerd in een van onze voorraad modellen of jonge occasions? Neem contact op met Heron Auto of bekijk onze voorraad gemakkelijk online.


Exterieur

Zeer elegant. Moderne lijnvoering.

Robuust en krachtig. Maar door zijn lijnvoering zeer elegant. Precies de combinatie die de ontwerpers van voor ogen hadden toen ze de Touareg in een nieuw jasje staken

Sportieve belijning.

De kracht van een terreinwagen, de lijnvoering van een sportwagen. Het vernieuwde design is verlaagd en geeft de nieuwe Touareg een sportieve look.

Gestileerde chromen grille.

Iconisch voor Volkswagen. Gestileerd en perfect geïntegreerd in het nieuwe design van de Touareg. De grille en gehele neus geven de auto een perfect voorkomen.

Downloads:

- Brochure Touareg
- Prijslijst Touareg

Carconfigurator:

Zelf uw Touareg samenstellen? Klik hier!

 

Interieur

Perfect afgewerkt interieur.

Plaatsnemen in de nieuwe Touareg is nu een ware belevenis. U betreedt een innovatieve cockpit, uitgevoerd in een vernieuwd, strak design dat is afgewerkt met hoogwaardige materialen. Zo is business class voor de toekomst bedoeld.

 

Functioneel

Climatronic Airconditioning.

Lokale temperatuurverschillen zijn in de nieuwe Touareg niet ongewoon. Het interieur is namelijk opgedeeld in twee of vier klimaatzones. Stel, u zit voorin en heeft het koud, maar uw passagiers achterin hebben het warm. Dan past u heel eenvoudig de temperatuur voor de individuele klimaatzones aan.

Hulp bij het inladen.

De nieuwe Touareg maakt het zware werk een stuk lichter. In- en uitladen van zware last of bagage was nooit zo gemakkelijk dankzij de verstelbare laadbodem. Met één druk op de knop past u de hoogte aan zodat u niet boven uw macht hoeft te tillen. Met hetzelfde gemak vouwen de inklapbare banken zich op. Daardoor is ook het vervoeren van lange lading geen enkel probleem.

Dubbele zonnekleppen.

Geen gedraai meer aan de zonneklep bij iedere bocht. De nieuwe Touareg heeft er wel twee! U draait ze beiden in de gewenste positie. Zo heeft u nooit meer last van het zonlicht in uw ogen.

Glazen schuif- en kanteldak.

Maak van uw nieuwe Touareg een cabrio met het optionele glazen schuif- en kanteldak. Het strekt zich uit over de hele lengte van het dak, zodat u volop kunt genieten van uw omgeving. Met één druk op de knop opent het schuif- en kanteldak en haalt u nog meer licht en frisse lucht binnen. Dankzij het zonnescherm en de vliegenvanger blijft het interieur koel en schoon.

 

Veiligheid

Adaptive Cruise Control.

Veiligheid, comfort en brandstofefficiëntie gaan hand in hand met Adaptive Cruise Control. U rijdt ontspannen en verbruikt minder brandstof door een vaste snelheid in te stellen. Adaptive Cruise Control reguleert bovendien automatisch de snelheid zodat u op veilige afstand van uw voorganger blijft. Voegt er voor u een langzamer voertuig in? Dan remt het systeem de nieuwe Touareg af, desnoods tot stilstand.

Lane Assist.

Lane assist helpt u op de juiste rijbaan te blijven als u even wordt afgeleid. Het systeem wordt automatisch geactiveerd vanaf een snelheid van 65 km per uur. Indien u ongewild van koers wijkt, waarschuwt Lane Assist met een trilling van het stuurwiel.

 

Side Assist.

Side Assist waarschuwt u voor auto’s in de dode hoek van uw buitenspiegel. Het systeem wordt automatisch geactiveerd vanaf 30 km per uur. Het waarschuwingssignaal wordt geprojecteerd in de buitenspiegel.

Dynamic Light Assist.

Dynamic Light Assist verlicht uw rijbaan altijd optimaal zonder dat tegenliggers worden verblind. Een camera neemt de lichten van andere weggebruikers waar en past daarop automatisch de lichtbundel en reikwijdte van uw koplampen aan. Veilig voor u en uw medeweggebruikers.