Proefrit reserveren   Offerte   Nieuw uit voorraad  

Aanbod occasions


De Volkswagen Touran

Multifunctionele familieauto.

Veel ruimte. Hoge zit. Vijf of zeven passagiers. De Touran biedt alle ruimte om te genieten. En te verhuizen of vakantie te vieren. Met een comfortabele hoge zit voor de bestuurder en riante beenruimte voor 5 of 7 passagiers. Plus smartphone-integratie, wifi en airco. Ook prettig om te weten: de Touran is de veiligste in z'n klasse.

Interesse in een occasion of een scherp geprijsde Volkswagen Touran uit voorraad? Bekijk ons brede aanbod online of neem contact op met een van onze vestigingen.

 
Contact opnemen
Private Lease
   


 

 De highlights van de Tiguan.
 

Meer licht en ruimte.

De Touran is compleet vernieuwd. De auto is niet alleen in formaat gegroeid, maar ook lichter ťn comfortabeler. Het optionele
panorama-schuif-/kanteldak zorgt bijvoorbeeld voor meer licht.
Het compacte formaat maakt het een ideale stadsauto, maar wel een stadsauto waarin u voor ťn achter over riante beenruimte beschikt. Meer comfort dus, ook tijdens lange afstanden.

Openluchttheater.

Alle inzittenden (en dat kunnen er tot zeven zijn) genieten van een fantastische uitzicht in de Touran met het optionele panorama-schuif-/kanteldak. CreŽer de juiste stemming met de sfeerverlichting van het grote glasoppervlak. Betreed een wereld van ruimte en licht.


 

Flexibele ruimte.

Liever gewoon omklappen dan omslachtig voor meer ruimte
zorgen in uw auto? Dankzij het flexibele ruimteconcept van
de Touran maakt u er (optioneel) een 7-zitter, een 5-zitter of een ruime transportwagen van. De tweede en derde zitrij laten zich namelijk in een handomdraai omklappen. Bij de 5-zitter beschikt u over een verbazingwekkende
hoeveelheid bagageruimte: maar liefst 834 liter.

Grote klep. Veel plaats.

Zelfs als het gaat om het opbergen van bagage, is de Touran verrassend flexibel. De grootste bagageruimte in zijn klasse biedt plaats aan in
totaal 47 opbergvakken en –tassen. Dat betekent dat u alles wat u voor een gezinsuitje nodig hebt gemakkelijk kwijt kunt. De enige vraag is of u alle opbergmogelijkheden weet te vinden.

 
 

Goede reis. 

Als u in de Touran stapt, merkt u het meteen: frisse lucht. Pollen,
sporen, roet, stof: het allergenenfilter houdt ongewilde deeltjes buitende deur. Zo is de lucht binnen nog schoner dan de buitenlucht. En datis fijn ademen, ook als u gťťn last van ooikoorts heeft. De modernste technologie verhoogt het rijplezier nog meer. Met het uitgebreide entertainmentsysteem
lijken zelfs de langste ritten voorbij te vliegen.      
 
Bij Heron Auto hebben wij regelmatig mooie actie's op zowel nieuwe als jong gebruikte modellen. Bekijk hier het overzicht van alle Volkswagen acties.