Volkswagen Touran

De Volkswagen Touran is compleet vernieuwd. Deze veelzijdige familie-auto is in formaat gegroeid, lichter én comfortabeler. Daarnaast is de nieuwe Touran ook nog eens voorzien van veel multimediafuncties met onder meer Volkswagen Media Control, Car-Net App-Connect en WiFi. En vergeet de riante beenruimte voor- én achter niet. De Volkswagen Touran is ook leverbaar vanaf 22% bijtelling.

Offerte aanvragen
Lease
Proefrit reserveren


Meer weten over de Touran? Of ben je geďnteresseerd in een van onze voorraad modellen of jonge occasions? Neem contact op met Heron Auto of bekijk onze voorraad gemakkelijk online.

Bekijk occasions   Nieuw uit voorraad

  

Downloads:

- Brochure Touran
- Prijslijst Touran

Carconfigurator:

Zelf uw Touran samenstellen? Klik hier!

  

Uw beste beentje voor.

Als u uw handen vol heeft bij het inladen, help de nieuwe Touran u een handje met de optie Easy Open. Beweeg simpelweg uw voet onder de achterbumper om de achterklep te openen. Sensoren aan de achterkant van de nieuwe Touran herkennen de autosleutel in uw zak, zodat alleen u deze truc uit kunt voeren.

Veiligheid voorop.

Dankzij de standaard veiligheids- en assistentiesystemen als ESP en Multi Collision Braking zit u in de nieuwe Touran nog veiliger. Zo gaat u met een gerust gevoel op stap. 

  

Interieur

Upgrade naar business class.
De nieuwe Touran is veelzijdig, zowel van binnen als van buiten. Met de multifunctionele zitrijen, kunnen er tot wel zes passagiers meerijden. Of gebruik de zee aan ruimte om een indrukwekkende hoeveelheid bagage mee te nemen. De nieuwe Volkswagen Touran voldoet aan ieders verwachting.

Bagageruimte met Easy Open.

Open met een simpele voetbeweging de riante bagageruimte van de nieuwe Touran met de Easy Open optie. Ontzettend handig als u uw handen vol heeft. Rijd vervolgens gemakkelijk weg zonder de sleutel aan te raken dankzij het optionele Keyless Access en Go sluit- en startsysteem.

Multimedia.

Altijd en overal verbonden. Kijk films, chat online, verstuur tweets: de nieuwe Touran is entertainment op wielen. En altijd realtime, dankzij optionele functies zoals Wi-Fi, Volkswagen Media Control en Car-Net App-Connect.

 

Connectiviteit

Alle passagiers online.

Maak zinderende ritten in de nieuwe Touran. Ook voor wie er niet achter het stuur zit. Alle zitplaatsen beschikken over hypermoderne connectiviteit. Plaats een update op Facebook of luister naar uw favoriete album. Met de uitstekende infotainmentfuncties als Volkswagen Media Control, Car-Net App-Connect en Wi-Fi is het leven eenvoudiger dan ooit.

Car-Net Cam-Connect.

Dankzij de "Volkswagen Car-Net Cam-Connect"-app voor uw GoPro® Camcorder mist u niets meer. De beelden van uw GoPro®-camera worden op het beeldscherm van het infotainmentsysteem getoond via App-Connect™. Zo weet u altijd wat er achterin gebeurt.

Volkswagen Media Control.

Met de nieuwe Touran is elke autorit een media-event. Tover uw tablet om tot een afstandsbediening voor uw Volkswagen infotainmentsysteem met de Volkswagen Media Control-app. Uw favoriete nummers, belangrijke reisinformatie en bezienswaardigheden. Een hele multimediawereld ligt binnen handbereik.

Car-Net App-Connect.

Gebruik uw infotainmentsysteem als handige touchpad. Met Car-Net App-Connect kunt u apps van uw smartphone op het infotainmentsysteem weergeven en bedienen. En het mooiste hiervan? U hoeft uw telefoon niet aan te raken om het te gebruiken.