De nieuwe up!

Beslist geen muurbloempje.

Zo klein als de up! is, zo groot is het aantal ijzersterke eigenschappen. De up! combineert een iconisch design met unieke innovaties, een zeer competitieve prijsstelling en uitstekende milieuprestaties. Met de BlueMotion Technology motoren heeft de up! zelfs de laagste CO2 -uitstoot van alle niet-elektrische auto’s. En met de e-up! bestaat de mogelijkheid om 100% elektrisch te rijden. Dit betekent geen wegenbelasting en nagenoeg emissievrij rijden. De up! is standaard extra rijk uitgerust en zeer aantrekkelijk geprijsd.

Offerte aanvragen
Lease
Proefrit reserveren


Meer weten over de Touran? Of ben je geďnteresseerd in een van onze voorraad modellen of jonge occasions? Neem contact op met Heron Auto of bekijk onze voorraad gemakkelijk online.

Bekijk occasions   Nieuw uit voorraad

Downloads:

- Brochure up!
- Prijslijst up!

Carconfigurator:

Zelf uw up! samenstellen? Klik hier!

 

 

Interieur

Het interieur van de up! is functioneel en helder ingericht. Hij is leverbaar met keus uit een groot aantal slimme en hoogwaardige opties. Afhankelijk van het uitrustingsniveau is het interieur van de up! uitgevoerd in carrosseriekleur of voorzien van een speciale decorlak. Kom de up! met eigen ogen bekijken bij Heron Auto.

Een verrassende zee van ruimte.

Heeft u drie passagiers en óók nog boodschappen mee te nemen? De grote ruimte in de kleine up! zal u keer op keer verbazen.

Alles in lijn.

De kenmerkende vormtaal vind je overal terug in de auto. Ook in de versnellingspook.


Balans en overzicht.

Symmetrie en ronde vormtaal scheppen rust in het interieur en is daarmee intuďtief te bedienen.


   


Multimedia

Navigatie. Informatie. Muziek. Telefoon. Alles op één scherm.

Dit mobiele systeem combineert de bediening van navigatie-, telefoon-, voertuiginformatie- en entertainmentfuncties. Het werd speciaal voor de up! ontwikkeld en biedt vele extra’s. Zoals weergave van het toerental van de motor, de olie- en koelvloeistoftemperatuur en uw favoriete muziek voor onderweg. Maar het werkt ook bijvoorbeeld als display voor de Park Distance Control parkeerhulp.


Altijd uw lievelingsmuziek over de speakers.

Via maps&more bedient u de cd-speler en de media op de SD-kaart. Via Bluetooth kunt u ook uw mobiele telefoon aansluiten. Zo heeft u één overzichtelijk display voor alle media in de auto. Eenvoudiger kan niet. 


Think Blue Trainer.

Bespaart u brandstof. Deze touchscreen app geeft u inzicht in uw verbruik en helpt u nóg zuiniger te rijden.

 


 

Veiligheid

City Emergency Braking. Verkleint de kans op een ongeluk bij lage snelheden.

Dit innovatieve systeem is actief als u tussen de 0 en 30 km/u rijdt en waarschuwt u bij een dreigende botsing in het drukke stadsverkeer of in de file. Als uw reactie vervolgens uitblijft, remt het systeem geheel zelfstandig. Het voorkomt ongelukken of houdt de schade beperkt. City Emergency Braking en ESP zijn standaard op alle uitvoeringen. Dit maakt de up! tot de veiligste in z’n klasse.

Vier airbags.

U bent compleet beschermd.

Elke up! is standaard voorzien van 4 airbags die u beschermen tegen ernstig letsel. Zowel van voren als van de zijkant.

Verstevigde achterklep.

Voor uw veiligheid bij kop-staartbotsingen.

De achterklep van elke up! is voorzien van een staalconstructie die u extra beschermt bij een botsing van achteren.

Tyre Leak Indicator.

Voorkom een klapband.

Loopt de bandenspanning in een band terug? Dan krijgt u direct een waarschuwing. Met banden op de juiste spanning rijdt u zuiniger en is het risico op een klapband kleiner.