Proefrit reserveren   Offerte   Aanbod occasions  

Nieuw uit voorraad


De up!

De kleinste Volkswagen. Groots met ruimte.

Zo klein als de up! is, zo groot is het aantal ijzersterke eigenschappen. De up! combineert een iconisch design met unieke innovaties, een zeer competitieve prijsstelling en uitstekende milieuprestaties. Met de BlueMotion Technology motoren heeft de up! zelfs de laagste CO2 -uitstoot van alle niet-elektrische auto’s. En met de e-up! bestaat de mogelijkheid om 100% elektrisch te rijden. Dit betekent geen wegenbelasting en nagenoeg emissievrij rijden. De up! is standaard extra rijk uitgerust en zeer aantrekkelijk geprijsd.Interesse in een occasion of een scherp geprijsde Volkswagen up! uit voorraad? Bekijk ons brede aanbod online of neem contact op met een van onze vestigingen.

 

Contact opnemen
Private Lease
   


 

 

De highlights van de nieuwe up!

 

 

 

Altijd op de hoogte.

De nieuwe up! scoort met het ruime interieur, het verbluffende design én met zijn moderne
interactiemogelijkheden. Met de optionele Smartphone integratie 'Maps + More Dock' wordt uw smartphone bijvoorbeeld in een handomdraai uw persoonlijke reisleider voor de dag. Installeer de Volkswagen-app 'Maps + More', plaats uw telefoon in de speciale houder en de nieuwe up! is er klaar voor!

Maps + More.

De Volkswagen-app 'Maps + More' voor Android of iOS brengt u overal naartoe. Het geïntegreerde TomTom navigatiesysteem wijst de weg, in 2D of 3D. Ook in het buitenland offline beschikbaar. En als er file op de routeis, loodst het systeem u daar moeiteloos omheen.

 


   

Voor elke beat.

Dat klinkt méér dan goed: de nieuwe up! beats is een muzikaal wonder. Zes luidsprekers, een subwoofer op de plaats van het reservewiel en een digitale versterker van 300 Watt zorgen voor het unieke geluid van de up! beats. Dynamiek in de auto: iedere rit wordt zo een intense
muziekervaring.

Compact, toch groots.

De nieuwe up! overtuigt iedereen. De eerste indruk is al goed, maar wie verder kijkt is verrast door de ruimte en het comfort voor maximaal vier personen. En het interieur biedt evenveel mogelijkheden voor personalisatie als de buitenkant.
Dankzij de optionele smartphone-integratie en het optionele multifunctionele
lederen stuurwiel is de nieuwe up! een echte all-rounder.

 


   

Kleurcombinaties

De nieuwe up! is niet zomaar een auto - het is úw auto. Met meer dan 1.000 mogelijke combinaties, kunt u de up! volledig eigen maken.Nieuw: de Volkswagen e-up!

  • 4 deuren.
  • 100% elektrisch.
  • 160 km per laadbeurt.


De e-up! is de pittige 100% elektrische, compacte stadsauto van Volkswagen. Met één laadbeurt rij je tot wel 160 kilometer**. De aerodynamische 15-inch lichtmetalen velgen maken deze 4-deurs up! extra efficiënt en fraai. 


 


     
 
Bij Heron Auto hebben wij regelmatig mooie actie's op zowel nieuwe als jong gebruikte modellen. Bekijk hier het overzicht van alle Volkswagen acties.