Volkswagen service & onderhoud

Heron Auto is een groeiende en innoverende organisatie waarbij de klant centraal staat. Alle medewerkers hebben een vakkundige opleiding en erkennen het belang van een betrouwbare en langdurige relatie met afnemers en leveranciers. We streven naar 'uiterst tevreden' klanten! Met 5 vestigingen in Noord Holland zijn we altijd dichtbij. Kom langs bij één van onze vestigingen of maak gemakkelijk een werkplaatsafspraak met onze online planner.

CNG Keuring en inspectie

Gastanks die ouder zijn dan vier jaar moeten worden voorzien van een geldig inspectierapport. Het uitvoeren van deze inspectie is geen standaard onderdeel van een standaard APK-keuring en daarom is hier een aparte CNG tankkeuring voor. Heron Auto is als enige autodealer boven Amsterdam een officieel erkend inspectiepunt voor CNG tankkeuringen. Lees verder.

We staan elk seizoen weer voor u klaar!

U kunt bij ons terecht voor o.a.: onderhoud, reparatie, banden, APK, kleine beurt, grote beurt, remmen vervangen, distributieriem vervangen, aircoservice, koppeling vervangen, olie verversen, oliefilter vervangen, trekhaak monteren, wintercheck, zomercheck en accu vervangen. Alle automerken zijn welkom! Wilt u vooraf duidelijkheid over uw onderhoud of reparatie? Geen probleem, vraag gemakkelijk een offerte aan voordat u uw afspraak maakt!

Vestigingen
We hebben vestigingen in Amsterdam-Noord, Enkhuizen, Koog aan de Zaan, Purmerenden Zwaag. Wij zijn de servicedealer en garage voor heel Noord-Holland.