Airco service

 

Aircocheck.
Heeft uw airco onderhoud of behandeling nodig? Heron Auto stelt dit makkelijk vast met een aircocheck. Als reparatie of verdere behandeling noodzakelijk is, kan hij dit verzorgen. Uiteraard na goedkeuring van de offerte door u. Voor slechts € 19,95 kunt u bij Heron Auto terecht voor de aircocheck.

Daarnaast kunt u voordelig een airco onderhoudsbeurt laten uitvoeren met een geurbehandeling voor € 99. Hieronder kunt u gelijk een afspraak bij Heron Auto maken:

Vervangen van stof- en pollenfilter.
Als het huidige filter stofdeeltjes, uitlaatgassen en pollen onvoldoende tegenhoudt, moet het filter vervangen worden. Na vervanging bent u weer zeker van gezonde lucht in uw Volkswagen.

Airco geurbehandeling.
Door het vochtige klimaat en temperatuur- wisselingen in uw aircosysteem is de kans op bacterie- en schimmelgroei groot. Dit leidt tot nare, muffe luchtjes uit de ventilatieroosters. Om dat tegen te gaan, bevelen wij een airco geurbehandeling aan. Zo bent u weer zeker van schone en frisse lucht.

Airco onderhoudsbeurt.
‘Koudemiddel’ in het aircosysteem zorgt voor de koelende werking. Gedurende de tijd verliest het systeem koudemiddel en neemt de werking geleidelijk af. Dat kan schade veroorzaken aan uw airco, met hoge reparatiekosten tot gevolg. Met de airco onderhoudsbeurt vermindert u het risico op schade.

Om tijdens uw autoritten te genieten van frisse en schone lucht in uw Volkswagen, controleren we de airco. Als er onderhoud nodig is, dan betaalt u slechts € 99. Inclusief de voordelige geurbehandeling wordt uw airco weer volledig gedesinfecteerd en voorkomt u nare geurtjes. Als u op tijd onderhoud pleegt, verkleint u de kans op dure reparaties.

Servicevideo Airco.
Bekijk deze video voor meer informatie over de airconditioning in uw auto en de Volkswagen Airco Service.