Volkswagen garanties

Een Volkswagen is een kostbaar bezit. Terecht dat u de zekerheid wilt dat uw auto nog heel lang in optimale staat blijft. Met onze uitgebreide fabrieks-, carrosserie- en lakgarantie heeft u deze zekerheid. Wij staan voor u klaar!

Fabrieksgarantie
Op al onze nieuwe Volkswagens geven wij standaard een uitgebreide garantie. Daarmee bent u verzekerd van garantie op lak en carrosserie en garantie van twee jaar zonder enige kilometerbeperking. Heron Auto vertelt u graag meer over de garantiebepalingen.

Twee jaar garantie op onderdelen
Heron Auto werkt bij reparaties uitsluitend met onderdelen die voor Volkswagens zijn ontwikkeld. Daarbij hebben wij de keuze uit verschillende typen onderdelen. Welke wij kiezen is onder meer afhankelijk van de leeftijd van uw Volkswagen. U krijgt altijd 2 jaar garantie.

Lakgarantie
U krijgt van ons drie jaar garantie op de lak van uw Volkswagen. Wij spuiten uw Volkswagen immers met veel zorg in de juiste kleur. De lak van uw Volkswagen bestaat uit meerdere lagen, waardoor er een optimaal resultaat ontstaat.

Carrosseriegarantie
Wij geven twaalf jaar garantie tegen doorroesten van binnenuit. Uw Volkswagen moet er na tienduizenden kilometers nog net zo uitzien als de dag waarop u hem kocht. De carrosserie is daarom verzinkt of geconstrueerd uit hoogwaardige staalsoorten

 

Mobiliteitsgarantie

Bij iedere nieuwe Volkswagen hoort een gratis Mobiliteitsgarantie. Mocht u ooit stranden met uw Volkswagen dan helpen wij zo snel mogelijk weer op weg. 24 uur per dag en in bijna heel Europa.

Eén telefoonnummer
U hoeft maar één telefoonnummer te noteren om gebruik te maken van uw garantie op mobiliteit.

Het Volkswagen Servicenummer: +31 (0)800 555 7000.

De dichtstbijzijnde Volkswagen-dealer of andere professionele hulpverlener komt naar u toe. Deze repareert uw auto direct of zoekt, als reparatie binnen 3 uur niet mogelijk is, samen met u de beste oplossing. Alternatief vervoer, vervangende auto (max. 3 dagen) of een hotelovernachting (voor u en uw passagiers). De kosten? Die zijn voor rekening van Volkswagen.

Wie al het reguliere onderhoud en reparaties op tijd door de Heron Auto of een andere Volkswagen-dealer laat uitvoeren, is een heel Volkswagen-leven lang verzekerd van Mobiliteitsgarantie. Als u ergens anders onderhoud aan uw auto heeft laten plegen, betekent dit niet dat u uw Volkswagen Mobiliteitsgarantie kwijt bent. Na een grote beurt en de geadviseerde reparaties bij uw Volkswagen-dealer heeft u gewoon weer het recht op Volkswagen Mobiliteitsgarantie.

Zekerheidspolis

Volkswagen Zekerheidspolis. Geen onverwachte reparatiekosten.

Zorgeloos mobiel in uw nieuwe Volkswagen. Dat kan. De Volkswagen Zekerheidspolis biedt na de reguliere garantie één of twee jaar extra zekerheid tegen onverwachte reparatiekosten. Uiteraard voor een aantrekkelijk tarief.

Persoonlijke premie
De Volkswagen Zekerheidspolis sluit altijd aan op uw persoonlijke situatie. Het motorvermogen van uw auto, de looptijd en de maximale kilometergrens bepalen de hoogte van uw eenmalige premie. Zo betaalt u nooit teveel voor maximale zekerheid.

Voordelen Volkswagen Zekerheidspolis:
• Maximaal 2 jaar extra zekerheid tegen onverwachte reparatiekosten;
• Verzekering overdraagbaar bij particuliere verkoop;
• Geen eigen risico, de onderdelen en loonkosten worden 100% vergoed;
• U kunt bij uw eigen Volkswagen dealer terecht;
• Uitgebreide dekking (mechanische en elektronische onderdelen).Met de Volkswagen Zekerheidspolis bent u onderweg zonder zorgen over onverwachte reparatiekosten.

Extra garantie

Voordelen Volkswagen Extra Garantie:
U neemt Volkswagen Extra Garantie af bij uw Volkswagen dealer tegen een zeer aantrekkelijk tarief;
Dekking in binnen- en buitenland;
Geen eigen risico, onderdelen en loonkosten worden 100% vergoed;

Volkswagen Extra Garantie is eenvoudig af te sluiten op het moment van aankoop van een nieuwe Volkswagen;Tijdelijk kunt u bij aankoop van een nieuwe Volkswagen tegen extra scherpe tarieven Volkswagen Extra Garantie afnemen bij Heron Auto. Neem contact met ons op voor de tarieven.

Als u Volkswagen Extra Garantie afneemt bij aankoop van een nieuwe Volkswagen bent u twee jaar extra verzekerd tegen onverwachte reparatiekosten. U kunt rekenen op een snelle, vakkundige reparatie zonder hoge facturen achteraf. De Extra Garantie biedt een uitgebreide dekking die aansluit op de Volkswagen fabrieksgarantie.