Onderhoud en reparatie

Speciaal voor uw Volkswagen:

  • Alle monteurs zijn opgeleid door de Volkswagen Fabriek
  • Uitsluitend originele Volkswagen onderdelen
  • 2 jaar garantie op alle onderdelen

 

Onderhoud


Alle service van Volkswagen

Economy Service

Heeft u een volkswagen die al wat jaartjes meegaat? Speciaal onderhoud voor Volkswagens van ouder dan 5 jaar. Klik hier voor meer info.

Express serviceMankeert uw Volkswagen iets? Dat wilt u uiteraard snel opgelost hebben. Daarom hebben wij voor u de Volkswagen Express Service. Dankzij deze service wordt uw auto direct gerepareerd, zonder afspraak. Zo bent u snel weer mobiel. Kom langs bij Heron Auto. Als de reparatie minder dan een uur in beslag neemt, repareren wij uw auto terwijl u wacht.

Wat is Express Service?
Zoals de naam Express Service al aangeeft, draait deze Volkswagen-dienst om snelle reparaties. Meer specifiek: die minder dan een uur in beslag nemen. Denkt u aan het verwisselen van een band of lampje, of het vervangen van een uitlaat of accu. U wordt geholpen zonder afspraak, en bovendien heeft u 2 jaar garantie op de onderdelen en werkzaamheden. Express Service is geschikt voor alle Volkswagens. Ook voor auto’s die niet meer zo jong zijn, zijn reparaties gunstig geprijsd.

Express Service in het kort:
- Kleine ongemakken snel en vakkundig verholpen<
- Binnenrijden zonder afspraak
- Voor alle Volkswagens van elk bouwjaar>
- Directe prijsopgave
- 2 jaar garantie op onderdelen (bij vervanging) en werkzaamheden
- Klaar terwijl u wacht

Long Life onderhoud

Verlengde intervallen.
Bijna alle Volkswagen modellen* rijden standaard op verlengde onderhoudsintervallen. Op basis van uw rijgedrag bepaalt de boordcomputer het onderhoudsmoment. Bij gunstig rijgedrag is dat bij maximaal 30.000 kilometer of twee jaar (welke van de twee het eerst bereikt wordt). Afhankelijk van kilometerstand en leeftijd van de auto of van de geconstateerde slijtage worden onderdelen vervangen en vloeistoffen ververst. Zo’n Long Life onderhoudsservice bestaat uit een olieservice en een inspectieservice. En is anders dan een traditionele grote beurt omdat uw auto er opnieuw tot 30.000 kilometer of tot twee jaar tegenaan moet kunnen. Wilt u onderhoudsadvies of een offerte op maat? Neem dan contact op met uw Volkswagen-dealer.

Een aantal modellen kent een afwijkend onderhoudsinterval:
Onderhoud voor de Golf VII, Golf Sportsvan en Golf Variant.
Een onderhoudsservice voor dit model bestaat uit 2 elementen: een olieservice en een inspectieservice. Uw boordcomputer geeft een melding wanneer u welke service kunt verwachten. De inspectieservice voor de Golf dient voor het eerst na 2 jaar of maximaal 30.000 km uitgevoerd te worden, daarna elk jaar of 30.000 km. De olieservice dient bij maximaal 2 jaar of 30.000 km uitgevoerd te worden, afhankelijk van gebruik en rijstijl

Onderhoud voor up!, Lupo, Fox en voor modellen van 2001 of ouder.
Deze modellen rijden op vaste onderhoudsintervallen. Hierbij vindt het onderhoud elke 15.000 km of elk jaar (indien er nog geen 15.000 km gereden is) plaats. U wisselt om de 15.000 km of 1 jaar een kleine onderhoudsservice af met een grote onderhoudsservice. Indien gewenst kan de Volkswagen dealer een Volkswagen met verlengd onderhoudsinterval ook omzetten naar een vast interval van 15.000 km of 1 jaar

Onderhoud voor de e-up!.
De e-up! is een volledige elektrische auto, hierdoor bestaat een onderhoudsservice alleen uit een inspectieservice en geen olieservice. De inspectieservice voor de E-up! dient voor het eerst na 2 jaar of maximaal 30.000 km uitgevoerd te worden, daarna elk jaar of 30.000 km

Wat kost het onderhoud.
De prijs voor het onderhoud is per model en type verschillend, wilt u een onderhoudsprijs voor uw Volkswagen? Neem dan contact op met uw Volkswagen-dealer. Voor een aantal oudere Volkswagen modellen heeft Volkswagen Vaste Lage prijzen. Dit is de Volkswagen Economy Service. 100% Volkswagen onderhoud maar dan voordeliger.

Bijkomende kosten
Afhankelijk van de kilometerstand en leeftijd van uw Volkswagen komen er op basis van fabrieksvoorschriften extra werkzaamheden bij. Denk hierbij aan het vervangen van bougies, brandstoffilter, remvloeistof of de distributieriem. Door de fabrieksvoorschriften te volgen, blijft uw Volkswagen in topconditie. Deze kosten hiervan worden apart berekend. Uw Volkswagen-dealer informeert u hier graag over

*bij de wagendocumentatie vindt u het serviceplan waar het voor u model geldende onderhoudsinterval is weergegeven.

Service dialoog

Heron Auto houdt van helderheid. Dus ook als het gaat om onderhoud en reparaties. Daarom introduceren we de Service Dialoog. Een verrassende service waarbij u samen met een Service Adviseur uw Volkswagen nakijkt en een onderhoudsadvies op maat krijgt.

Tijdens deze kosteloze diagnose van 15 à 20 minuten, brengt de Service Adviseur aan de hand van een vast aantal punten een persoonlijk advies uit over de te vervangen onderdelen, kleine reparaties en te verwachten onderhoud in de toekomst. Inclusief een vakkundige uitleg zodat u direct weet waarom iets vervangen dient te worden, wanneer en wat de kosten hiervan bedragen. Volledige transparantie om elke verrassing uit te sluiten!

Kortom, doe uw Volkswagen én uzelf een groot plezier en ga ook de Service Dialoog met ons aan!

U bent van harte welkom! Bekijk onderstaand filmpje om te zien hoe de Service Dialoog werkt.

Ruitenservice
Zelfs het kleinste 'sterretje' in uw voorruit kan een grote scheur als gevolg hebben. Om de complete vervanging van uw voorruit te voorkomen, kunt u het best zo snel mogelijk naar uw Volkswagen dealer gaan. In veel gevallen is de beschadiging met een speciale hars te herstellen. Een ruitreparatie is meestal gratis*.

Omdat ruitschade elk moment kan voorkomen, is Volkswagen 24 uur per dag bereikbaar op een centraal servicenummer: 0800 555 70 00.

*Geldt niet voor iedere verzekeringsmaatschappij, kijk in uw verzekeringsvoorwaarden waar u recht op heeft.

 

Een greep uit de service die wij bieden..

Distributieriem


Ruitreparatie
 
Remmen

Olie verversen

Multiriem

Remvloeistof