Volkswagen Diefstalpreventiepakketten

Heron Auto helpt u met extra beveiliging van uw auto. Tijdelijk zijn de Volkswagen diefstal basispakket extra scherp geprijsd. Zo voorziet u uw Volkswagen al van een diefstal bassispakket voor slechte € 9,95*. Tevens is er ook een Pro en een Pro Plus pakket. Het pakket Pro Plus biedt de meest uitgebreide preventie. Maak gemakkelijk online een werkplaatsafspraak of neem contact op met Heron Auto om de mogelijkheden te bespreken.   Plan uw afspraak  • Verlijmen of vastschroeven kentekenplaten
 • Etsen kenteken in ruiten
 • Instellen van de wegrijdvergrendeling van de centrale deurvergrendeling


 • Verlijmen of vastschroeven kentekenplaten
 • Etsen kenteken in ruiten
 • Instellen van de wegrijdvergrendeling van de centrale deurvergrendeling
 • Moving intelligence voertuigvolgsysteem plus 

 • Verlijmen of vastschroeven kentekenplaten
 • Etsen kenteken in ruiten
 • Instellen van de wegrijdvergrendeling van de centrale deurvergrendeling
 • Moving intelligence voertuigvolgsysteem plus
 • Bearlock versnellingsbakslot 


Alarmsystemen.

Het eerste afschrikmiddel is een alarmsysteem (blokkeringen, akoestische en optische signalering). Alarmsystemen verplicht door de verzekeraar moeten VbV/SCM-goedgekeurd zijn. De systemen zijn onderverdeeld in 3 klassen met een opvolgende uitbreiding.

 

BearLock® versnellingsslot.

Het BearLock® is een mechanisch versnellingsbakslot (versnellings- pookslot), een uiterst effectieve methode om autodiefstal te voorkomen. Het slot vormt één geheel met het chassis van uw Volkswagen en is moeiteloos te bedienen; een vrijwel automatische handeling. Eenmaal ingebouwd, is het slot moeilijk te kraken. Het BearLock® maakt diefstal vrijwel onmogelijk en uiterst onaantrekkelijk.

 


Het Navi Lock beschermt tegen diefstal van de RNS 310/RNS 510 en Discover Pro/Discover Media. Als RNS Navi Lock bestaat het uit een afdekplaat, die simpel vóór het navigatiesysteem geplaatst kan worden. Het ASSA-slot zorgt voor de vergrendeling. Wanneer de afdekplaat niet wordt gebruikt past deze in het dashboardkastje. Als Discover Navi Lock bestaat het uit een afgewerkte afdekstrip die op het dashboard gemonteerd wordt met een ASSA-slot. De navigatiecomputer wordt beveiligd met een extra stalen stang.


 
 


Etsen van ruiten, spiegels en navigatiesysteem.

Permanente etsmarkering is een snelle oplossing om uw Volkswagen preventief te beveiligen. Het aanbrengen van de permanente ets- markering is eenvoudig en gebeurt in enkele minuten op ruiten, spiegels en het navigatiesysteem.


Technocon Mi50 voertuigvolgsystemen.

Dit systeem kan de positie bepalen van een auto en doorgeven aan de meldkamer. Doorgaans wordt het volgsysteem door verzekeraars verplicht gesteld op duurdere auto’s. Ook hier geldt een VbV/SCM-goedkeuring. Een abonnement is noodzakelijk. Voertuigvolgsystemen zijn er in twee klassen aansluitend op de alarmsystemen.

 

Kentekenplaat vastlijmen.

Jaarlijks wordt er in Nederland zo’n 100.000 keer melding gemaakt van de vermissing van één of beide kentekenplaten. Een slimme oplossing om dit te voorkomen is een betere bevestiging van de kentekenplaat door middel van vastlijmen.Wat doet Volkswagen?


Altijd aan uw zijde.

Volkswagen staat in nauw contact met onder meer de politie en verzekeraars om de beveiliging van Volkswagens voortdurend te verbeteren. Volkswagen past die verbeteringen continu toe: bij elk nieuw model, maar ook na de introductie. Mocht een Volkswagen worden gestolen, dan wordt deze in het Volkswagen computersysteem geblokkeerd. Sleutels bijmaken of onderdelen bestellen is dan niet meer mogelijk. Bovendien: als waar ook ter wereld een dealer wordt bezocht met een gestolen Volkswagen, wordt automatisch de lokale politie ingeseind.


Wat kunt u zelf doen?


Ook zelf kunt u maatregelen nemen om diefstal te bemoeilijken:

Parkeer op een goed verlichte plaats. Zorg dat uw auto goed in het zicht staat. Het liefst op een plek waar veel mensen komen.
Wees alert op uw autosleutels! Neem altijd de sleutel uit het contact en: zorg dat het stuur in het stuurslot valt. Laat uw sleutels nergens onbeheerd liggen. 

Sluit uw auto zorgvuldig af. Heeft u een Variant-model, dek de laadruimte niet af. Dit wekt de indruk dat u iets van waarde in de kofferbak heeft.
Laat geen waardevolle voorwerpen achter. Neem tas, laptop, mobiele telefoon en portable navigatie altijd mee.
Mocht er toch ingebroken worden in uw auto, doe altijd officieel aangifte bij de politie via 0900-8844 of www.politie.nl/aangifte. * Vraag naar de voorwaarden in de winkel.