Volkswagen airco service bij Heron Auto

De koelcapaciteit van een airconditioning neemt echter jaarlijks af. Daarom adviseren wij om een servicebeurt uit te laten voeren. Tijdens deze servicebeurt wordt de airconditioning voorzien van een nieuwe koudemiddel en wordt het airco- en ventilatiesysteem gereinigd. Een geurbehandeling zorgt daarnaast dat nare geurtjes voorkomen worden. 


  Download de Volkswagen Service Prijslijst  

Aircocheck.
Heeft uw airco onderhoud of behandeling nodig? Heron Auto stelt dit makkelijk vast met een aircocheck. Als reparatie of verdere behandeling noodzakelijk is, kan hij dit verzorgen. Uiteraard na goedkeuring van de offerte door u. Voor slechts € 19,95 kunt u bij Heron Auto terecht voor de aircocheck.

Daarnaast kunt u voordelig een airco onderhoudsbeurt laten uitvoeren met een geurbehandeling voor   € 99. U kunt gemakkelijk online een afspraak bij Heron Auto maken.   Werkplaatsafspraak


 

Wat houdt een airco servicebeurt in?


  • Reinigen airco- en ventilatiesysteem 
  • Visuele controle 
  • Temperatuurmeting 
  • Druk- en lektest 
  • Vervanging van koudemiddel 
  • Controle van de pollenfilter 
  • Controle van bediening 
  • Anti-geur behandeling 
  • Desinfectie van luchtkanalen (anti-schimmel) 
Vervangen van stof- en pollenfilter.

Als het huidige filter stofdeeltjes, uitlaatgassen en pollen onvoldoende tegenhoudt, moet het filter vervangen worden. Na vervanging bent u weer zeker van gezonde lucht in uw Volkswagen.

Afspraak makenAirco geurbehandeling.

Door het vochtige klimaat en temperatuur- wisselingen in uw aircosysteem is de kans op bacterie- en schimmelgroei groot. Dit leidt tot nare, muffe luchtjes uit de ventilatieroosters. Om dat tegen te gaan, bevelen wij een airco geurbehandeling aan. Zo bent u weer zeker van schone en frisse lucht.

Afspraak makenAirco temperatuurmeting.

De airco van uw auto hoort een lucht met de temperatuur van ongeveer 6 graden uit te blazen. Bij een temperatuurmeting gebruiken wij een digitale meter om de exacte temperatuur vast te stellen. Mocht deze niet koud genoeg zijn, dan nemen wij verdere stappen om het defect op te sporen.

Afspraak makenAirco-onderhoudsbeurt.

Als u op tijd onderhoud pleegt, verkleint u de kans op dure reparaties. Plan daarom op tijd een airco-onderhoudsbeurt in. Tijdens deze beurt voeren wij de volgende werkzaamheden uit:

Temperatuurmeting, Druk- en lektest, Controle van pollenfilter, Reinigen airco- en ventilatiesysteem, Vervanging koudemiddel
Visuele controle, Controle van de bediening, Anti-geurbehandeling
Desinfectie van luchtkanalen (anti schimmel).

Een airco-onderhoudsbeurt kost € 139,-. In combinatie met een reguliere onderhoudsbeurt kost het airco-onderhoud € 99,-.

Maak een afspraak  Download de Volkswagen Service Prijslijst